ΗΠΑ: Συνάντηση Μπάιντεν με Σολτς στις 7 Φεβρουαρίου στον Λευκό Οίκο στη σκιά του ουκρανικού
Τους ηγέτες ΗΠΑ και Γερμανίας θα απασχολήσει και το «πάγωμα» λειτουργίας του Nord Stream 2
Στην Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο θα βρεθεί στις 7 Φεβρουαρίου ο Όλαφ Σολτς, σύμφωνα με τη Bild, για να συναντηθεί με τον Τζο Μπάιντεν.
Η συνάντηση των ηγετών ΗΠΑ και Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί εν μέσω της κρίσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, τη στιγμή που η Δύση προβληματίζεται για την πιθανή εισβολή των Ρώσων στα ουκρανικά εδάφη και απειλεί με κυρώσεις ακόμα και τον ίδιο τον Πούτιν, σε περίπτωση που το συγκεκριμένο σχέδιο εξελιχθεί.
Αυτό είναι το σημαντικότερο ζήτημα που θα απασχολήσει τον 79χρονο πρόεδρο με τον 63χρονο καγκελάριο, ενώ στο τραπέζι θα πέσει και το «πάγωμα» στην έναρξη λειτουργίας του αγωγού «Nord-Stream 2».
Παράλληλα, αναμένεται να συζητηθεί και η προμήθεια όπλων στους Ουκρανούς, προοπτική στην οποία ο Σολτς παραμένει αρνητικός. Η Γερμανία έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό που μπορεί να προσφέρει στους Ουκρανούς, είναι 5.000 κράνη.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.