Olympic Terra: Αυτά είναι τα ελληνικά superfoods

Olympic Terra: Αυτά είναι τα ελληνικά superfoods

Μια ελληνική επιχείρηση έρχεται να κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά παράγοντας Natural Products – Healthy Superfoods αλμυρά και γλυκά προϊόντα με βάση την αρώνια

7_-______
Η Olympic Terra Superfoods δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια σειρά Premium – Luxury προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Συνδυάζει τις πολύτιμες οργανοληπτικές ιδιότητες των Superfoods, της βιολογικής αρώνιας που παράγει στην Ηλεία, στον κόλπο της Κυλλήνης, με βιολογικές πρώτες ύλες Ελληνικής ταυτότητας και Μεσογειακό χαρακτήρα. Εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες πιστοποιημένες μεθόδους καλλιέργειας, όπως αυτή της «Γεωργίας Ακριβείας», με τη σύγχρονη τεχνολογία μηδενίζοντας τις απώλειες των φυσικών ιδιοτήτων των φρούτων κατά τη διαδικασία της παστερίωσης και προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα χωρίς Συντηρητικά και χωρίς Γλουτένη.

Στόχος της εταιρείας είναι, τα προϊόντα της να ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους Γευστικά χαρακτηριστικά αλλά και για τον Υγιή προσανατολισμό τους χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης καλύπτοντας έτσι και τις πέντε αισθήσεις.

2_



Μαρμελάδα Αρώνια Με Εκχύλισμα Βανίλιας

Το φυσικό άρωμα των καρπών της αρώνιας σε συνδυασμό με το εκχύλισμα βανίλιας είναι ιδιαίτερα απολαυστικό, αλλά και η γευστική αίσθηση που χαρίζει στον οργανισμό με τη πλούσια αντιοξειδωτική και αντιβακτηριδιακή δράση θα δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσει δυναμικά μια παραγωγική μέρα με ευχάριστη διάθεση και ζωντάνια .

3__Φραγκοσυκο


Μαρμελάδα Αρώνια Με Φραγκόσυκο

Στο άκουσμα και μόνο προκαλεί μία Superfood έκπληξη, αλλά κι από άρωμα και γεύση θα προκαλέσει μία γλυκιά απογείωση στους γευστικούς σου κάλυκες. Το φραγκόσυκο περιέχει ελάχιστα λιπαρά, είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία ενισχύοντας τον οργανισμό ενάντια στην καθημερινή καταπόνηση. Αποτελεί καλή πηγή φυτικών ινών και βιταμίνη C, ασβεστίου, μαγνησίου και μπορεί να μας κρατήσει δραστήριους το υπόλοιπο της ημέρας.

4__Σοκολατα
Κλείσιμο


Άλειμμα Αρώνια Με Βελγική Σοκολάτα & Φράουλα

Η Olympic Terra Superfoods δεν μένει μόνο εδώ, φρόντισε και δημιούργησε προϊόν για τους θαυμαστές της αληθινής σοκολάτας και της φράουλας.
Ένα άλειμμα με βάση το χυμό του μαγικού καρπού της αρώνιας, βελγική σοκολάτα υψηλής ποιότητας και αληθινή φράουλας που πλημυρίζει με ευωδία και αρώματα το χώρο αμέσως μόλις ανοίξει το βάζο .

Ένα πραγματικά δυνατό προϊόν που ήρθε για να καταπλήξει μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά. Κι επειδή η άνοιξη έχει έρθει, μαζί και τα παγωτά, το παραπάνω προϊόν μπορεί να τα συνοδεύσει υπέροχα.
5__Aloe_Vera


Chutney Aloe Vera Με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο & Αρωματικά Μπαχαρικά

Για τις αλμυρές καταστάσεις η εταιρεία δημιούργησε μία εναλλακτική πρόταση αντί της κλασσικής μαγιονέζας, ένα healthy Superfood Chutney με βάση την aloe vera και την προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου και αρώματα μπαχαρικών, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις το ψητά λαχανικά και ψάρια σου, ακόμη και τα λευκά κρέατα. Όλες οι γεύσεις και τα αρώματα της Μεσογείου σε αυτό το μικρό βαζάκι!

H Olympic Terra Superfoods έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών με στόχο πάντα το άρτιο αποτέλεσμα τόσο στην καλλιέργεια της αρώνιας όσο και στην παραγωγή των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά. Οι συνεργασίες αυτές, εξασφαλίζουν την άριστη μεταποίηση των καρπών της αρώνιας με τις ιδανικότερες συνθήκες επεξεργασίας που μηδενίζουν τις όποιες πιθανές απώλειες και συντελούν στη δημιουργία προϊόντων με θρεπτικό και υγιεινό προσανατολισμό αλλά και την παραγωγή τους με ελεγχόμενες διαδικασίες θερμοκρασίας και πίεσης προκειμένου να επιτευχθεί το ιδανικό ποιοτικό, υγιεινό και γευστικό αποτέλεσμα, χωρίς συντηρητικά.

Τα προϊόντα της Olympic Terra είναι διαθέσιμα σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα καθώς και σε επιλεγμένα Delicatessen σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, σε δημοφιλείς προορισμούς όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, αρχαιολογικούς προορισμούς όπως Αρχαία Ολυμπία, σε In-shops ξενοδοχείων 5* , κ.α. .

 www.amazon.co.ukwww.elenianna.com - www.agrolicious.gr - www.menoo.gr - www.frati.grwww.vinoterra.gr - www.mykonos-flora.gr - www.oakcava.gr - www.kavanektar.gr - www.faidonsathens.com www.euromarkets.gr - theya-morethanabakery.business.site  - www.tourisclub.com
6___Δωρο_ΚΟΥΤΙ_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης