Δυναμικά αναμένεται να εξελιχθεί και το 2019 η κρουαζιέρα στα Χανιά, καθώς τα μέχρι και σήμερα στοιχεία που προκύπτουν από τις δηλώσεις των ναυτικών πρακτόρων κρουαζιερόπλοιων, φέρνουν στο λιμάνι της Σούδας 134 αφίξεις πλοίων με εκτιμώμενο αριθμό επιβατών άνω των 220.000 ατόμων.
Τη λίστα και τις ημερομηνίες αφίξεων των πλοίων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Λιμενικό Ταμείο Χανίων. Σύμφωνα με αυτή, οι προγραμματισμένες αφίξεις από τις 25 Μαρτίου έως και τις 23 Δεκεμβρίου, ανά μήνα, είναι: Τον Μάρτιο 2, τον Απρίλιο 8, τον Μάιο 20, τον Ιούνιο 17, τον Ιούλιο 18, τον Αύγουστο 22, τον Σεπτέμβριο 20, τον Οκτώβριο 21, τον Νοέμβριο 4 και τον Δεκέμβριο 2.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών