COSMOTECH ΝEWS: Η τεχνολογία στα καλύτερά της

COSMOTECH ΝEWS: Η τεχνολογία στα καλύτερά της

Όλα τα tech θέματα που αξίζει να συζητηθούν σε μια YouTube εκπομπή

OSMOTECH_HEADER
Sponsored Content 

Σήμερα η τεχνολογία είναι παντού. Ο ψηφιακός κόσμος τρέχει με ιλιγγιώδεις ταχύτητες γι αυτό θέλουμε να είμαστε συνεχώς updated. Νέα, ειδήσεις και ενδιαφέροντα tech fun facts είναι μόνο μερικά από όσα αναζητούμε καθημερινά ψαχουλεύοντας ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο. Εκεί ακριβώς ανακαλύψαμε και το COSMOTECH NEWS, μια νέα YouTube εκπομπή, που τα έχει όλα!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε
Η Δάφνη Καραβοκύρη και ο Χάρης Σαββαντίδης έρχονται στο κανάλι της COSMOTE όπου με την καθοδήγηση του tech & gaming expert Παύλου Παπαπαύλου μας παρουσιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε, φιλτράροντας την υπερπληροφόρηση.
Κλείσιμο
Και το καλύτερο; Η Δάφνη και ο Χάρης στο COSMOTECH NEWS σχολιάζουν επίκαιρα τεχνολογικά γεγονότα και ό,τι έχει να κάνει με ανακοινώσεις προϊόντων, νέες τεχνολογίες που δοκιμάζονται, inside stories και leaks από leading brands, νέες μεγάλες ιδέες από μικρές επιχειρήσεις, καθώς και apps ή updates που ταράζουν τα νερά.

Ανάλυσέ το
Ωστόσο, το COSMOTECH NEWS δε σταματά εκεί! Προσφέροντας μια, κυριολεκτικά, hands-on εμπειρία, η εκπομπή θα περιλαμβάνει product tryouts για μια βαθύτερη ανάλυση τεχνολογικών προϊόντων που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν άμεσα σε τρεις βασικές κατηγορίες: smartphones, laptops/tablets και tech gadgets.
Σε κάθε επεισόδιο θα μαθαίνουμε την «τεχνολογική πληροφορία της ημέρας» με τα Unskippable Facts, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τους τεχνολογικούς μας ορίζοντες και κατακτώντας επιπλέον γνώσεις που πιθανότατα δε βρέθηκαν ποτέ μπροστά μας μέχρι τώρα.

Μάθε πώς
Πώς ενεργοποιούμε μια υπηρεσία; Πώς χρησιμοποιείται μια εφαρμογή, ένα gadget ή ακόμη και ένα νέο τεχνολογικό προϊόν; Όλες οι απαντήσεις στην εκπομπή που προσφέρει πρακτικές συμβουλές και χρήσιμα tips με τη στήλη How-to-Zone. Γι αυτό μένουμε συντονισμένοι στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube για εύκολες και γρήγορες οδηγίες από τη Δάφνη και τον Χάρη που θα μας λύσουν τα χέρια.

Πρεμιέρα 4/8
Η εκπομπή COSMOTECH NEWS ξεκινάει την προβολή της στο YouTube κανάλι της COSMOTE, την Πέμπτη 4/8. Το δεύτερο επεισόδιο θα προβληθεί στις 18/8, και μετά από ένα μικρό καλοκαιρινό διάλειμμα θα συνεχίσει από τις 15/9 με νέα επεισόδια που θα προβάλλονται κάθε δύο εβδομάδες.

Ολόκληρος ο κόσμος των tech nerds περιμένει με ενθουσιασμό και ανυπομονησία το new entry στον τομέα της τεχνολογικής ενημέρωσης!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης