Ο Τζέσε Πλέμονς, που πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, το «Kinds of Kindness» βραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ των Καννών.
Κατά την τελετή βράβευσης που έγινε το βράδυ του Σαββάτου, το μεγάλο βραβείο της Κριτικής Επιτροπής, ο Χρυσός Φοίνικας, πήγε στο «Anora» του Σον Μπέικερ, του πρώτου Αμερικανού σκηνοθέτη που αποσπά τον Φοίνικα εδώ και πάνω από μια δεκαετία.
Το βραβείο της επιτροπής για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία πήγε στις τρεις γυναίκες της ταινίας «Emilia Perez», την Ζόι Σαλντάνια, την τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ και την τρανς ηθοποιό Κάρλα Σόφια Γκασκόν.
Ως καλύτερος σκηνοθέτης βραβεύτηκε ο Μιγκέλ Γκόμεθ για το «Grand Tour».
Τέλος, το Ειδικό Βραβείο δόθηκε στον «Σπόρο του Ιερού Σύκου» του Ιρανού Μοχαμάντ Ρασούλαφ.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.