Ντεσπορτίβο Τσάβες - Μπενφίκα 2-2: Γκέλα πριν την ΑΕΚ!

Ντεσπορτίβο Τσάβες - Μπενφίκα 2-2: Γκέλα πριν την ΑΕΚ!

Γκέλα ολκής για την Μπενφίκα πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τους «αετούς» να ισοφαρίζονται στο 95' και να μένουν στο 2-2 κόντρα στην Ντεσπορτίβο Τσάβες! Αποχώρησε τραυματίας ο Ζαρντέλ και υπάρχει αγωνία για στην συμμετοχή του στο ματς με την Ένωση

benfica
Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση λόγω έντονης βροχόπτωσης, η Ντεπορτίβο Τσάβες σόκαρε στις καθυστερήσεις την Μπενφίκα, ισοφάρισε σε 2-2 στο 95' κι ανάγκασε τους «αετούς» σε γκέλα λίγες μέρες πριν έρθουν στην Ελλάδα για το ματς με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι, άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μόλις στο 3' άνοιξαν το σκορ όταν ο Ράφα Σίλβα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή, με την Μπενφίκα στο 15' να χάνει τον Ζαρντέλ με τραυματισμό, με τον έμπειρο αμυντικό να είναι πλέον αβέβαιος για το ματς με την ΑΕΚ. Επίσης, η Τσάβες ανάγκασε τον Βλαχοδήμο σε δύο μεγάλες επεμβάσεις στο 9' και στο 18' με τον πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να κρατάει το 0-1.

Στην επανάληψη όμως, η Τσάβες βρήκε τον τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Συγκεκριμένα στο 75', ένας πρώην γνώριμός μας από το πέρασμά του από την Ελλάδα, Γκαζαριάν, έκανε το 1-1. Ο Ράφα Σίλβα όμως, έδωσε στο 84' εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία 87 έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Κόντι που είχε πάρει την θέση του Ζαρντέλ είδε την κόκκινη κάρτα.

Κάπως έτσι, η Τσάβες πίστεψε στην ισοπαλία και ο Γκαζαριάν δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα! Στο 94ο λεπτό λοιπόν, ο Τεξέιρα πέρασε στον πρώην άσο του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αναγκάζοντας την Μπενφίκα στην δεύτερή της ισοπαλία στο πρωτάθλημα.
Μάλιστα, πλέον η Μπράγκα και η Πόρτο με νίκες θα μπορέσουν να προσπεράσουν στην κορυφή την ομάδα της Λισαβόνας που την Τρίτη θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League.


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης