Βίντεο: «Απόλυτη» η Μπεσίκτας, ταπείνωσε τη Μονακό η Πόρτο!

Βίντεο: «Απόλυτη» η Μπεσίκτας, ταπείνωσε τη Μονακό η Πόρτο!

Η Μπεσίκτας επιβλήθηκε με 2-0 της Λειψίας και έκανε το δύο στα δύο. Τεράστια νίκη της Πόρτο με 3-0 στο Μονακό

Βίντεο: «Απόλυτη» η Μπεσίκτας, ταπείνωσε τη Μονακό η Πόρτο!
Η Μπεσίκτας κέρδισε δίκαια με 2-0 την Λειψία, έκανε το δύο στα δύο και ονειρεύεται να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε στο τσακ πέρυσι: να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην επόμενη φάση.
 
Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 11’ με τον Μπάμπελ. Το ότι ο Κεϊτά κιτρινίστηκε μόλις από το 20’ προβλημάτισε πολύ τους Γερμανούς, που δεν είχαν το απαιτούμενο πάθος στη μεσαία γραμμή. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα ότι ο Βέρνερ βγήκε αλλαγή για να αποφύγει τα χειρότερα μόλις στο 32’, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις και ουσιαστικά η Λειψία πέταξε λευκή πετσέτα στο 43’, όταν ο Κουαρέσμα έβγαλε εκπληκτική σέντρα με το αριστερό και ο Ταλίσκα έκανε το 2-0. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, καθώς οι Τούρκοι κατέβασαν ρυθμό, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Κλείσιμο
Μπεσίκτας (Σενιόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Ερκίν, Τόσιτς, Πέπε, Μεδέλ (70’ Ουισάλ), Χάτσινσον, Οζιακούπ, Κουαρέσμα, Ταλίσκα (81’ Αρσλάν), Μπάμπελ, Τοσούν (90’ Νεγρέδο)

Λειψία (Ράφαελ Χάζενχουτλ): Γκουλάσκι, Ιλσάνκερ, Ορμπάν (46’ Καμπλ), Ουπαμερκάνο, Χάλστενμπεργκ, Κεϊτά (59’ Μπρούμα), Ντέμε, Φόρσμπεργκ, Ζάμπιτσερ, Ογκουστέν, Βέρνερ (32’ Κλόστερμαν)


Ταπείνωσε την Μονακό η Πόρτο!

Η Πόρτο έκανε μεγάλη εμφάνιση στο Μόντε Κάρλο και η Μονακό έζησε ξανά μνήμες από τον τελικό του 2004, όταν είχε ηττηθεί από τους Δράκους με 3-0. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν πειθαρχημένη, έπαιξε εξαιρετικά στην κόντρα και κατάφερε να μπλοκάρει τους Μονεγάσκους, φτάνοντας απόλυτα δίκαια στη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν μόλις δύο ευκαιρίες της προκοπής με τον Φαλκάο σε ολόκληρο το ματς! Από την άλλη η αμυντική τους συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη, με τον Αμπουμπακάρ να κάνει το 0-31’, να τελειώνει τα πάντα με το 0-2 στο 69’ και τον Λαγιούν να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην Πόρτο για το 0-3 στο 89’ έπειτα από φάση διαρκείας, που ήταν χαρακτηριστική των προβλημάτων της Μονακό σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μπενάλιο, Ζόρζε, Ζέμερσον, Γκλικ, Σιντιμπέ, Φαμπίνιο, Μουτίνιο, Λεμάρ (63’ Λόπες), Γκεζάλ (74’ Κεϊτά), Ντιακαμπί (46’ Καρίγιο), Φαλκάο

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Ρ. Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Τέλες, Ντ. Περέιρα, Ολιβέιρα (86’ Ρέγιες), Ερέρα, Μπραχιμί (71’ Λαγιούν), Μαρέγκα, Αμπουμπακάρ (71’ Κορόνα)


Βαθμολογία


1. Μπεσίκτας      6 (5-1)
2. Πόρτο                4 (4-3)
3. Μονακό            1 (1-4)
4. Λειψία               1 (1-3)

Επόμενη αγωνιστική (17/10)

Μονακό-Μπεσίκτας
Λειψία – Πόρτο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης