«Τρελαμένος» ο Σισέ για το Παναθηναϊκός-Ρόμα: «Πάμε να το κάνουμε ξανά, μήπως πρέπει να έρθω;»
Ο Γάλλος πρώην άσος του «τριφυλλιού» ξύπνησε μνήμες από τις θρυλικές μάχες του 2010 με τους «τζαλορόσι» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παρουσίας του στο μεγάλο παιχνίδι
Η κλήρωση που έφερε ξανά αντιμέτωπους τον Παναθηναϊκό με τη Ρόμα «ξύπνησε» μνήμες… Σισέ! Ο Γάλλος πρώην άσος του «τριφυλλιού» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και με μήνυμά του στα social media άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παρουσίας του στο ΟΑΚΑ.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις δύο ιστορικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τους «τζαλορόσι» για τους «32» του Europa League τη σεζόν 2009-10, όταν οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 3-2 στην Αθήνα και 3-2 στη Ρώμη. Με δύο δικά του γκολ – ένα σε κάθε παιχνίδι – οδήγησε τότε τον Παναθηναϊκό σε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές προκρίσεις της ιστορίας του.
Με αφορμή το νέο ζευγάρωμα, ο Σισέ ανάρτησε φωτογραφίες από εκείνα τα γκολ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ας το ξανακάνουμε». Στη συνέχεια μάλιστα, με χιουμοριστική διάθεση, διερωτήθηκε: «Μήπως πρέπει να έρθω σε αυτόν τον αγώνα;».
Το μήνυμα έγινε αμέσως viral, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να εκφράζουν την επιθυμία τους να δουν τον Γάλλο ξανά στο ΟΑΚΑ, έστω από την κερκίδα, σε έναν αγώνα που ήδη έχει αποκτήσει ιδιαίτερο συναισθηματικό φορτίο.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.