Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέλαβε την πρώτη θέση στο διεθνές μίτινγκ, «Fly Athens», του άλμα επί κοντώ, ξεπερνώντας ξανά τα 6 μέτρα, κάνοντας ρεκόρ αγώνων, ενώ σημείωσε και την τέταρτη καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο.
Μάλιστα, μετά τα 6.00μ. επιχείρησε τρεις φορές στα 6,10μ., προκειμένου να βγάλει το 4ο υψηλότερο άλμα όλων των εποχών στο αγώνισμα.
Στη δεύτερη θέση τελείωσε ο Αυστραλός, Κέρτις Μάρσαλ με 5.93μ. και τρίτος ο Γάλλος, Τιμπό Κολέ με άλμα στα 5.73μ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-db57pc6a2yxd)
Ο Ρίζος στα 5,73μ. και ρεκόρ 11 πόντων
Ο Γιάννης Ρίζος πραγματοποίησε τον καλύτερο αγώνα της καριέρας του. Ο 25χρονος άλτης μπήκε στο Fly Athens με ατομικό ρεκόρ στα 5,62μ. από τον Ιούνιο του 2024 και στο τέλος του αγώνα του το είχε βελτιώσει συνολικά κατά 11 πόντους στα 5,73μ.
Ο Ρίζος πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,33μ., 5,53μ. Έπειτα χρειάστηκε το 2ο άλμα για να περάσει τα 5,63μ. για να βελτιώσει κατά ένα εκατοστό το ατομικό του ρεκόρ και αμέσως μετά «καθάρισε» με την πρώτη τα 5,73μ. που τον έφεραν στην 4η θέση του αγώνα.
Παράλλληλα, άφησε πίσω του στα 5,62μ. τους Μάριο Ευαγγέλου και Δημήτρη Πατσουκάκη κι έγινε ο αθλητής με την 3η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα, πίσω από τον Εμμανουήλ Καραλή (6.05μ.) και τον Κώστα Φιλιππίδη (5,91μ.)
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.