Madrid Open: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Madrid Open: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Το μπλακ άουτ που ταλαιπωρεί όλη την Ισπανία οδήγησε τους διοργανωτές του Madrid Open στην απόφαση να ακυρώσουν όλους τους αγώνες της Δευτέρας (28/4)

Madrid Open: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Με μία λιτή ανακοίνωση στην οποία επικαλούνται λόγους ανωτέρας βίας οι διοργανωτές του Madrid Open ανακοίνωσαν λίγο μετά τις 17:30, την οριστική αναβολή του σημερινού προγράμματος.

Στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα υπήρχαν  οι συναντήσεις του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντζο Μουζέτι για τους 32 του τουρνουά και της Μαρίας Σάκκαρη με την Ελίνα Σβιτολίνα για τη 16άδα του γυναικείου ταμπλό και πλέον περιμένουμε νεότερη ανακοίνωση για το πως ακριβώς θα διεξαχθούν οι αγώνες την αυριανή (29/4) ημέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρωτοφανές μπλακ άουτ σε όλη την Ισπανία και περιοχές της Πορτογαλίας και της Γαλλίας - Άγνωστα μέχρι τώρα τα αίτια

Ο Πούτιν ανακοίνωσε τριήμερη κατάπαυση πυρός στο μέτωπο της Ουκρανίας - Σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της 7ης Μαΐου

Γιώργος Λιάγκας για παίκτρια του Big Brother που είπε ότι είναι μοντέλο στην εκπομπή του: «Δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου»











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή