Premier League: Έκτακτο μεταγραφικό «παράθυρο» τον Ιούνιο λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων
Το έκτακτο μεταγραφικό «παράθυρο» θα ισχύσει για όλες τις ομάδες της κατηγορίας και όχι μόνο για την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι
Ένα έξτρα μεταγραφικό δεκαήμερο, από 1η έως 10 Ιουνίου, θα έχει φέτος η Premier League, καθώς οι σύλλογοι της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου συμφώνησαν να αξιοποιήσουν τη σχετική δυνατότητα που δίνει η FIFA, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.
Το έκτακτο μεταγραφικό «παράθυρο» θα ισχύσει βεβαίως για όλες τις ομάδες της κατηγορίας και όχι μόνο για την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι, εκπροσώπους της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, από τις 14 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου.
Η κανονική καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για την Premier League θα ανοίξει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα «κλείσει» την 1η Σεπτεμβρίου.
Πηγή:ΑΠΕ
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών