Τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός - Η ΔΕΑΒ κλείνει για έναν αγώνα την Θύρα 13 στη Λεωφόρο

Τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός - Η ΔΕΑΒ κλείνει για έναν αγώνα την Θύρα 13 στη Λεωφόρο

Πιθανότητα η ποινή θα εφαρμοστεί στο παιχνίδι με τη Λαμία

thyra_13
Με απόφασή της η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα την Θύρα 13 με μία αγωνιστική για όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν η ποινή εφαρμοστεί στο παιχνίδι με τη Λαμία (14/4) ή σε επόμενο εντός έδρας. Το πιθανότερο πάντως είναι να ισχύσει για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) με σημερινή της απόφαση: Επέβαλε σε βάρος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη διοικητική κύρωση της προσωρινής απαγόρευσης χρήσης από θεατές της θύρας 13, του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», για μία (1) αγωνιστική σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, επειδή κατά τον αγώνα ποδοσφαίρου για τα Play Off του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ., στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 3-4-2024 και περί ώρα 20:10, ομάδα περίπου εκατό (100) φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διέσπασαν με τη βία τον αστυνομικό φραγμό στη συμβολή των οδών Κόνιαρη – Αρματολών και Κλεφτών και επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, ειδικότερα δε στη θύρα 13.

Τελικώς κατόρθωσαν να εισέλθουν σ’ αυτή μαζικά περίπου είκοσι (20) φίλαθλοι με τη χρήση βίας και χωρίς έλεγχο εισιτηρίων. Το γεγονός αυτό προκύπτει από το υλικό του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά, καθώς και από την υποβλητική αναφορά της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής. Εφαρμογή του άρθρου 6 του ν. 5085/2024».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση της συμμορίας που απειλούσε υπαλλήλους και «άδειαζε» καταστήματα

Έπαιξε 2 λεπτά και μετά έπεσε κάτω, λέει ο σκηνοθέτης της παράστασης όπου πέθανε ο Μανώλης Γεωργιάδης


Τρία κορίτσια 4, 7 και 10 ετών οι νεκροί μετά την προσάραξη φουσκωτού με παράνομους μετανάστες στη Χίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης