Ποντένσε: «Πριν 2-3 μήνες ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση, τώρα παίζουμε όπως θέλουμε» - Δείτε βίντεο

Ποντένσε: «Πριν 2-3 μήνες ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση, τώρα παίζουμε όπως θέλουμε» - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος σταρ του Ολυμπιακού μίλησε με βάση το πώς ένιωθε για την εικόνα της ομάδας του έπειτα από το 3-0 στον αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο Φάληρο

podence
Ο Ποντένσε που είχε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση μιλώντας στη μεικτή ζώνη έπειτα από το Ολυμπιακός - Βόλος στο γήπεδο Καραϊσκάκη (3-0) στάθηκε στην εξέλιξη των Πειραιωτών και τη βελτίωσή τους. Κάνοντας αναφορά στο πώς ήταν στο προηγούμενο διάστημα και στο πώς είναι τώρα.

Ειδικότερα ο Ντάνιελ Ποντένσε επισήμανε: «Νιώθω πώς κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Πριν από 2 με 3 μήνες ήμασταν σε κακή κατάσταση. Σε δύσκολη κατάσταση. Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος σε αυτό. Τώρα παίζουμε όπως θέλουμε και παλεύουμε όπως πρέπει. Τώρα είμαστε πολύ καλύτερα και θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την κορυφή».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czkgsjhuh8ep)


Κλείσιμο
Ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός στα 2 τελευταία ματς Πρωταθλήματος με Παναιτωλικό είχε συμβολή σε 3 από τα 5 τέρματα της ομάδας του. Με τον Βόλο κέρδισε το πέναλτι που έκανε γκολ ο Ελ Καμπί και είχε και συμμετοχή στη φάση του τέρματος του Γιόβετιτς. Άκουσε δε τον κόσμο να φωνάζει το όνομά του από την κερκίδα ως μία αναγνώριση των προσπαθειών του.

Ολυμπιακός - Βόλος ΝΠΣ 3 - 0 | Highlights - Stoiximan Super League - 03/03/2024 | COSMOTE SPORT HD


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης