Super League 1: Ο ΠΑΟΚ στην κορυφή, τρίτος ο Ολυμπιακός - Μεγάλοι χαμένοι ΑΕΚ, ΠΑΟ - Δείτε τα 24 γκολ

Super League 1: Ο ΠΑΟΚ στην κορυφή, τρίτος ο Ολυμπιακός - Μεγάλοι χαμένοι ΑΕΚ, ΠΑΟ - Δείτε τα 24 γκολ

Απίστευτο φινάλε στην κανονική περίοδο της SL - Ο Άρης με πέναλτι στο 97' έριξε την ΑΕΚ από την κορυφή, όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που νίκησε στη Λαμία - Ο εκπληκτικός Ολυμπιακός (3-0 τον Βόλο) πέρασε τρίτος, αφού ο ΠΑΟ έμεινε στο 2-2 με τον ΟΦΗ

football-0
Τέτοιο συγκλονιστικό φινάλε σε κανονική περίοδο της Super League 1 δεν έχει ξανασυμβεί και πλέον η διαδικασία των play offs (που ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο) αναμέμεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού η διαφορά του πρώτου (ΠΑΟΚ με 60 βαθμούς) από τον τέταρτο (Παναθηναϊκός με 56) είναι μόλις τέσσερις βαθμοί και έχουμε μπροστά μας δέκα αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι.

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση για τα play off (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία) γίνεται αύριο Δευτέρα (4/3, 15:00) και η αντίστοιχη για τα Play out (Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Βόλος, Παναιτωλικός, Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα) επίσης αύριο στς 15:15. 

Η ΑΕΚ εκκίνησε την 26η αγωνιστική ως πρώτη και παρέμενε σ' αυτήν την θέση έως το 90'+6' καθώς μετά από ένα ματς γεμάτο ανατροπές) προηγείτο με 3-2 στην έδρα του Άρη... Σ' εκείνο το λεπτό όμως ο Βίντα έκανε χέρι, ο Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι και ο Μορόν ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό 3-3! Μια ισοπαλία ψυχολογίας για τον Άρη που έχει μπροστά του τον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό (έχοντας κερδίσει 1-0 στο Αγρίνιο).

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτή η ισοπαλία έφερε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή με τους ασπρόμαυρους επί 70 λεπτά να αδυνατούν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό που τους είχε βάλει η Λαμία.
Στο 71' όμως ο άφαντος σχεδόν σε όλο το ματς Τάισον άνοιξε το σκορ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μπάμπα στο 90'+2' με τους ασπρόμαυρους να παίρνουν το δώρο από τον συμπολίτη και να περνούν πρώτοι. Η Λαμία παρά την ήττα της ολοκλήρωσε την κορυφαία της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και θα παίξει στα πλέι οφ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czkdpxvhwydl)


Ο άλλος μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Ολυμπιακός που συνέχισε το απίστευτο σερί του επί των ημερών του Μεντιλίμπαρ (4χ4 στην Ελλάδα και 2χ2 στην Ευρώπη) επικρατώντας με 3-0 του Βολου στο κατάμεστο Καραϊσκάκης. 

Ολυμπιακός - Βόλος ΝΠΣ 3 - 0 | Highlights - Stoiximan Super League - 03/03/2024 | COSMOTE SPORT HD
Κλείσιμο


Οι Βολιώτες έμειναν νωρίς με 10' ο Ολυμπιακός κυριάρχησε πλήρως καθώς πέρα από τα τρία γκολ, είδε άλλα τόσα να του ακυρώνονται μέσω VAR.

Μετά την ΑΕΚ ο άλλος μεγάλος χαμένος της αγωνιστικής είναι ο ΠΑΟ που έχασε και πάλι βαθμούς (τρίτη ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς) μένοντας στο 2-2 με τον ΟΦΗ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czkdlceptvnl)


Οι εντυπωσιακοί Κρητικοί προηγήθηκαν δύο φορές, ο ΠΑΟ μπόρεσε να ισοφαρίσει όχι όμως και να φτάσει στη νίκη με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας! Μ' αυτόν τον βαθμό ο ΟΦΗ είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη όπου ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Πανσερραϊκός!

Τα λιοντάρια με δύο γκολ του Αμρ Ουάρντα νίκησαν τον αδιάφορο Αστέρας Τρίπολης, έφτασαν στους 27 βαθμούς και πλέον μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν την κατηγορία αφού είναι στο +7 από την 13η θέση που οδηγεί στη Super League 2.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Παναιτωλικός και Κηφισιά μοιράστηκαν τους βαθμούς στο χορταστικό 2-2, αλλά το Χ δεν ικανοποίησε κανέναν καθώς παραμένουν σε τρομερά δύσκολη θέση...

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czkdoqn50lg1)


Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΣ Γιάννινα που αν και προηγήθηκε έμεινε στο 1-1 με τον αδιάφορο Ατρόμητο και παραμένει στην τελευταία θέση.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και καλύτερα στιγμιότυπα


Τα αποτελέσματα της τελευταίας (26ης) αγωνιστικής της κανονικής περιόδου

Άρης-ΑΕΚ 3-3
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-1
Κηφισιά-Παναιτωλικός 2-2
Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2
Ολυμπιακός-Βόλος 3-0
Πανσερραϊκός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου
1. ΠΑΟΚ 60
2.ΑΕΚ 59
3. Ολυμπιακός 57
4. Παναθηναϊκός 56
5. Αρης 42
6. Λαμία 34
--------------------------------------------------------
7.Αστέρας Τρίπολης 31
8. Ατρόμητος 28
9. Πανσερραϊκός 27
10. ΟΦΗ 25
11. Παναιτωλικός 20
12. Βόλος 20
13. Κηφισιά 19
14.ΠΑΣ Γιάννινα 18

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης