Γιάννα Τερζή για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε στη Eurovision το 2018: Οι περισσότεροι πέφτετε μέσα για το άτομο

Γιάννα Τερζή για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε στη Eurovision το 2018: Οι περισσότεροι πέφτετε μέσα για το άτομο

Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο, είπε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια

gianna-terzi__1_
Η Γιάννα Τερζή μίλησε για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από άτομο της ομάδας της, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2018.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης, η τραγουδίστρια δήλωσε χωρίς να κατονομάσει ωστόσο, τον άνθρωπο που την κακοποίησε: «Το τραγούδι πήγαινε σφαίρα. Δεν είχε γκρίνια. Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για δικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του μέσα, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή και εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι. Γιατί είχα μόλις γυρίσει από την Αμερική, δεν είχα σχέση με τον χώρο. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0xjd0olbe21)

Κλείσιμο
Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε κι αφού είχε λάβει πολλά μηνύματα στα social media σχετικά με τις δηλώσεις της, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτή, ευχαρίστησε το κοινό της για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε κι αποκάλυψε πως πολλοί έχουν εντοπίσει το πρόσωπο που της φέρθηκε κακοποιητικά.

«Ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Πολλοί με ρωτάτε για αυτό το άτομο κι ακόμη περισσότεροι πέφτετε μέσα. Παρόλο που για αυτόν τον νάρκισσο "ο κόσμος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει", χαίρομαι να διαπιστώνω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο», έγραψε.
τερζη
Φωτογραφία άρθρου: ΝDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:


Η αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: Δεκάδες συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε βίντεο στο Instagram για να διαφημίσει προϊόντα ομορφιάς αλλά όλοι πρόσεξαν την απουσία του σουτιέν

Πρώην υπουργός του Καζακστάν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του - Το βίντεο ντοκουμέντο που σόκαρε το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης