Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η συγκίνησή του για τον πατέρα του - «Πάντα το παθαίνω αυτό»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η συγκίνησή του για τον πατέρα του - «Πάντα το παθαίνω αυτό»

«Αλλά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γιατί ήταν ένα απίστευτο ταξίδι» είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην εκδήλωση του Charles Antetokounmpo Family Foundation το βράδυ της Τρίτης

giannis-antetokounmpo
Με εμφανή τη συγκίνηση στη φωνή του, καθώς χρειάστηκε να σταματήσει τον λόγο του, αναφέρθηκε στον πατέρα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο γκολφ της Γλυφάδας από το Charles Antetokounmpo Family Foundation.

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ομιλία του στο φιλανθρωπικό γκαλά αναφέρθηκε στον πατέρα του, Τσαρλς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από έξι χρόνια, δεν κατάφερε να τελειώσει τη φράση του και ζήτησε λίγα δευτερόλεπτα για να συνέλθει.

«Είναι μια ιδιαίτερη βραδι, εύχομαι να ήταν εδώ ο πατέρας μας για να δει τι έχουμε καταφέρει... Περιμένετε μισό λεπτό » είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπό τον ήχο των χειροκροτημάτων και των «μπράβο» εξομολογήθηκε «το παθαίνω συνέχεια αυτό».

«Αλλά πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει γιατί ήταν ένα απίστευτο ταξίδι» συμπλήρωσε ο Giannis.

Δείτε το βίντεο:

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cto0p5uqtkl5)


«Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μου δεν φανταζόμουν ότι θα ήμασταν σε έναν χώρο όπως αυτόν με την οικογένειά μου και να μιλάμε για τις ζωές μας και το πώς θα δίνουμε ευκαιρίες σε άλλους εκπροσωπώντας τον πατέρα και τη μητέρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» συνέχισε μετά τη συγκινητική διακοπή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως είπε ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς «αρχίσαμε αυτό το ταξίδι επειδή αγαπούσαμε το μπάσκετ. Δεν φανταζόμασταν ποτό ότι θα ήμασταν σε θέση να επηρεάσουμε τις ζωές των ανθρώπων και να που είμαστε εδώ σήμερα».

Ο ίδιος δήλωσε «πολύ υπερήφανος για τα αδέρφια μου, τους άνδρες που έγιναν, τους γονείς που έγιναν, τους γιους που έγιναν».

«Δεν βλέπεις συχνά μια οικογένεια να είναι τόσο κοντά και τόσο στενά δεμένη, να κάνουν τα πάντα μαζί, να αλληλοϋποστηρίζονται, να ελέγχουν ο ένας τον άλλο» κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την οικογένειά του.

Δείτε βίντεο: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δάκρυσε για τον πατέρα και τα... έσπασε με τον Ρέμο
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δάκρυσε για τον πατέρα και τα... έσπασε με τον Ρέμο


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Ηλίας, μεγάλο... μαγείρεμα από τον Μπάρτζη - Δείτε βίντεο

Αδιανόητο έγκλημα στη Νέα Υόρκη: Πατέρας σκότωσε την 3 εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα

Διακομματική στήριξη στη Ζαχαράκη για τη σεξιστική επίθεση από τον Τζήμερο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης