Συγκινητικός Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd, για να έχω τον πατέρα μου»

Συγκινητικός Αντετοκούνμπο: «Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd, για να έχω τον πατέρα μου»

Δείτε βίντεο - Η εξομολόγηση ζωής του «Greek Freak» - Συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, εξηγώντας πως θα έδινε τα πάντα, αρκεί να τον έβλεπε ξανά

3654534
Σε όλη του την καριέρα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δείξει με όλους τους πιθανούς τρόπους πως πάνω απ' όλα για εκείνον είναι η οικογένειά του.

Εξάλλου, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έληξε ο τελευταίος τελικός με τους Φοίνιξ Σανς, ήταν να τρέξει να αγκαλιάσει τη μητέρα του, Βερόνικα και τη σύντροφό του Μαράια, με το γιο του Λίαμ-Τσαρλς.



Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στον πατέρα του. Σε ερώτηση για το τι ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη λέγοντας τα εξής:

«Τα πάντα για να έχω πίσω τον πατέρα μου! Δεν το σκέφτομαι καν! Πάρτε τα όλα! Πάρτε τα όλα πίσω. Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου».

Κλείσιμο
 «Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχαν Διαμαντίδης, Σπανούλης και Παπαλουκάς»!

Παράληλλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο  αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη.

«Τον κοιτούσα στα μάτια κι έβλεπα τον γκάνγκστερ! Έβλεπα τη φλόγα στα μάτια του! Αν του έδινες μια μπάλα να παίξει εκείνη τη στιγμή, θα έπαιζε! Χωρίς αυτόν δεν θα ξέραμε το μπάσκετ! Χωρίς τον Γκάλη δεν θα υπήρχε Σπανούλης, Παπαλουκάς και Διαμαντίδης. Μιλήσαμε για μια ώρα, μου είπε την ιστορία του. Ανυπομονούσα να τον γνωρίσω! Τον σέβομαι! Θα μπορούσε να είναι πατέρας μου! Τον σέβομαι για ό,τι έχει κάνει στο μπάσκετ, είναι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών! Ήμουν τρομερά αγχωμένος όμως ένιωσα πολύ άνετα δίπλα του. Με βοήθησε πολύ! Μου είπε όποτε χρειαστώ να τον πάρω τηλέφωνο! Σίγουρα θα τον χρειαστώ και θα τον πάρω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Greek Freak.

Όσον αφορά το πώς αισθάνεται ως πρωταθλητής ΝΒΑ, είπε πως «συνεχίζουμε, αυτό τελείωσε! Κοιτάμε μπροστά, δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι! Για να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς να γίνεις, πρέπει να παραμείνεις ταπεινός. Να δέχεσαι συμβουλές. Έχω καταλάβει στη ζωή μου πως αυτό δουλεύω. Έχω φτάσει ως εδώ και είμαι ταπεινός».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceic2un4tvl5-sf)

«Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατομμύρια κόσμο»;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019, εκεί όπου η Ελλάδα έμεινε εκτός οκτάδας και ο Greek Freak αποβλήθηκε με 5 φάουλ στον αγώνα με την Τσεχία.

Στο μεσοδιάστημα, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του και μάλιστα ως MVP των NBA Finals, δηλώνοντας πλέον ανυπόμονος να παίξει ξανά για την Ελλάδα. 

«Μακάρι να είμαι υγιής και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε έναν χρόνο! Δεν θέλω να βάλω πίεση... Θέλω να πάμε και να το διασκεδάσουμε... Δεν παίζεις στην Εθνική ούτε για λεφτά, ούτε για τίποτα... Ζεις για να ακούς τον κόσμο να σου λέει "μας έδωσες χαρά που κερδίσαμε... Όταν δεν έχεις κερδίσει, δεν το καταλαβαίνεις αυτό... Πήγα στην παρέλαση των Μπακς και είδαμε 200.000 κόσμο, όλοι τους με χαμόγελο. Φαντάζεσαι να δώσουμε χαρά σε 10 εκατομμύρια κόσμο; Θέλω να είμαι καλά το 2022, θέλω πολύ να τα καταφέρω... Μακάρι... Δεν ξέρω ποιο είναι», επεσήμανε ο Greek Freak.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceiccn1na6wx-sf)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceic2ungk3fl-sf)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceic4zc99q9l-sf)



Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στην «αυτόχθονα ιθαγενή» ανεμβολίαστη υπάλληλο που ταμπουρώθηκε στα ΚΑΠΗ

Βορίδης: Πιθανός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εργαζομένων σε δημόσιες υπηρεσίες πρώτης γραμμής

Μητσοτάκης: Το «Ελλάδα 2.0» καταρτίστηκε από Έλληνες για Έλληνες - Ψήφος εμπιστοσύνης από ξένους επενδυτές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης