Super League 2,Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Β'1-2: Πέρασε από τις Σέρρες

Super League 2,Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Β'1-2: Πέρασε από τις Σέρρες

Ο ΠΑΟΚ Β’ έφυγε με το «διπλό» από τις Σέρρες επικρατώντας με 2-1 του Πανσερραϊκού, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Παναγιώτου και Σμυρλής - Ισοφάρισε προσωρινά ο Εππάς

paok_b1
Την Τρίτη (15/2) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μια μέρα αργότερα ο Παναγιώτης Παναγιώτου «κέρασε» γκολ στη νίκη επί του Πανσερραϊκού (1-2) για το νέο συμβόλαιο του.

Ο Γιαννιώτης κεντρικός αμυντικός από την αρχή της σεζόν είναι μέλος του ΠΑΟΚ Β, με τον οποίο μετρά ήδη 14 συμμετοχές και δύο γκολ, χάρη στο δικό του τέρμα η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πήρε το προβάδισμα για να διπλασιάσει τα γκολ ο Σμυρλής προς το τέλος της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ Β ξεκίνησε δυνατά, πήρε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και με ποσοστό κατοχής της μπάλας να προσεγγίζει το 70% έναντι 30% των γηπεδούχων, κατάφερε στο καλό διάστημα του να βρει πρώτος το γκολ. Στο 26’ από τη σέντρα του Τσαούση, ο Παναγιώτου με κεφαλιά νίκησε τον Καβουσάκη και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.



Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε μέτρα στο γήπεδο και έψαξε για το γκολ της ισοφάρισης μετρώντας τρεις τελικές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, που βρήκε τους «ασπρόμαυρους» μπροστά στο σκορ (0-1). 

Κλείσιμο
Η εικόνα της αναμέτρησης δε διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο μισό της. Οι γηπεδούχοι πίεσαν με στόχο να φτάσουν στο γκολ και το πέτυχαν με τον Εππάς στο 70ο λεπτό ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ωστόσο οι παίκτες του Γκαρσία αντέδρασαν, βγήκαν στην επίθεση και έφτασαν στο δεύτερο γκολ, χάρη σε δύο αλλαγές του Ουρουγουανού προπονητή. Στο 80ο λεπτό Σαλαμούρας και Σμυρλής συνδυάστηκαν και ο δεύτερος με σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Δημήτρης Θεοχάρης

Πανσερραϊκός (Αγγελος Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Καραμπέρης (63’ Εππάς), Μαρκιόνι (82’ Βάντερσον), Κόντσι (63’ Ντίας), Μέσσι, Παπαβασιλείου, Κανίς

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης Γρόσδης (46’ Σαλαμούρας), Τσαούσης, Φασίδης (61’ Σμυρλής), Πανίδης (46’ Γαϊτανίδης)

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Αρση μέτρων: «Ανοίγει» η διασκέδαση, παραμένει η μάσκα - Συνεδριάζει η επιτροπή

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Θα γίνουν ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

«Θεέ μου, καρχαρίας τρώει άνθρωπο, είναι τρελό!» - Βίντεο-σοκ από επίθεση λευκού καρχαρία που πάγωσε την Αυστραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης