Ποτσετίνο το επεισόδιο με Μέσι: «Οι μεγάλοι πρωταθλητές δεν είναι ευχαριστημένοι όταν βγαίνουν από το γήπεδο»

Ποτσετίνο το επεισόδιο με Μέσι: «Οι μεγάλοι πρωταθλητές δεν είναι ευχαριστημένοι όταν βγαίνουν από το γήπεδο»

Για το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι κατά την αλλαγή του στον αγώνα με την Λυών και τις αντιδράσεις του κόσμου, κλήθηκε να σχολιάσει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Pochettino-3
Ο Αργεντινός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λιονέλ Μέσι στον αγώνα με την Μετς καθώς ο 34χρονος επιθετικός, ταλαιπωρείται από πόνους στο αριστερό του γόνατο.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση του Ποτσετίνο να αντικαταστήσει τον Μέσι στο ντέρμπι, με τη Λυών. Ο Αργεντινός αστέρας αφού πρώτα απόρησε με την απόφαση του προπονητή του, στη συνέχεια δεν θέλησε να του δώσει ούτε το χέρι.

Ο Ποτσετίνο αποφάσισε να τον αποσύρει στον πάγκο, παρά την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει κανονικά στο ματς. Ωστόσο, οι δύο άνδρες, μετά το τέλος, παρέμειναν στα αποδυτήρια της ομάδας για να συζητήσουν και να λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Μετς, ο Ποτσετίνο, όπως είναι λογικό, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό με τον Μέσι και τόνισε πως προτεραιότητα του είναι η υγεία των παικτών του.

«Δεν με εξέπληξαν τα σχόλια. Ξέρω πώς πάει. Προτεραιότητα πάντα είναι το καλό και η υγεία των παικτών. Πιστεύαμε ότι το καλύτερο για αυτόν ήταν να περάσει εκτός αγώνα γιατί τον είδαμε να νιώθει πόνους στο γόνατο. Οι μεγάλοι πρωταθλητές δεν είναι ευχαριστημένοι όταν βγαίνουν από το γήπεδο. Λογικό. Είμαστε ευχαριστημένοι με τα όσα έδωσε στο διάστημα που αγωνίστηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 49χρονος τεχνικός των Παριζιάνων.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Efood: Το Cambridge, η «χρυσή» ιδέα και ο ψηφιακός ακτιβισμός

Πόλα Τζόουνς: Γιατί η «κατήγορος» του Μπιλ Κλίντον τα βάζει τώρα με τη Μόνικα Λεβίνσκι

Τομ Φορντ: Πέθανε ο 72χρονος σύζυγος του - Ήταν μαζί τα τελευταία 35 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης