Τένις: H Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία θα έχει τρεις εκπροσώπους σε Grand Slam
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου σημείωσε μια μεγάλη προσωπική επιτυχία στα προκριματικά του US Open και κατάφερε να περάσει στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης
Τις καλύτερές του στιγμές ζει το ελληνικό τένις, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία θα υπάρξουν τρεις εκπρόσωποι της χώρας μας σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης στα μονά.
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλουσημείωσε μια μεγάλη προσωπική επιτυχία στα προκριματικά του US Open και κατάφερε την πρώτη πρόκριση της καριέρας της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, ταυτόχρονα όμως έγραψε ιστορία και για το ελληνικό τένις.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της open era, δηλαδή από το 1968, θα βρεθούν τρεις εκπρόσωποι της χώρας μας στα βασικά ταμπλό ανδρών και γυναικών. Εκτός από τη Βαλεντίνη, στο κυρίως ταμπλό των γυναικών θα είναι φυσικά η Μαρία Σάκκαρη, ενώ στο ανδρικό ταμπλό θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.