Υπό ρεπουμπλικανικό έλεγχο παραμένει η Βουλή των Αντιπροσώπων

Υπό ρεπουμπλικανικό έλεγχο παραμένει η Βουλή των Αντιπροσώπων

Οι Ρεπουμπλικανοί διατηρούν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων, σύμφωνα με τις προβλέψεις των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων, που επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις που είχαν γίνει προ των εκλογών....

Υπό ρεπουμπλικανικό έλεγχο παραμένει η Βουλή των Αντιπροσώπων
Οι Ρεπουμπλικανοί διατηρούν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων, σύμφωνα με τις προβλέψεις των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων, που επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις που είχαν γίνει προ των εκλογών.

Οι Ρεπουμπλικανοί είχαν εξασφαλίσει τον έλεγχο της 435μελούς Βουλής κατά τις εκλογές το 2010 , κατακτώντας 25 έδρες περισσότερες από τους Δημοκρατικούς.

Στις εκλογές για την ανανέωση του ενός τρίτου των εδρών της Γερουσίας , οι Ρεπουμπλικανοί υποψήφιοι ηττώνται σε δύο βορειο-ανατολικές πολιτείες, στο Μέιν και το Κονέκτικατ, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Κλείσιμο

Ο πρώην κυβερνήτης του Μέιν Ανγκους Κινγκ επικρατεί του δημοκρατικού και του ρεπουμπλικανού αντιπάλων του και θα αντικαταστήσει την ρεπουμπλικανή Ολυμπία Σνόου, που αποσύρθηκε από τη κούρσα.

Ο δημοκρατικός υποψήφιος Κρίστοφερ Μέρφι επικρατεί , σύμφωνα με τις προβλέψεις, στο Κονέκτικατ, της ρεπουμπλικανής Λίντα Μέρφι, μετά την αποχώρηση του ανεξάρτητου Τζο Λίμπερμαν, ο οποίος ψήφιζε μαζί με την δημοκρατική πλειοψηφία.

Η δημοκραιτκή υποψήφια Ελίζαμπεθ Γουόρεν εξασφαλίζει την έδρα της Μασαχουσέτης απέναντι στον ρεπουμπλικανό Σκοτ Μπράουν, την οποία κατείχε ο Τεντ Κένεντι.

Στο Μισούρι, η δημοκρατική γερουσιαστής Κλερ ΜακΚάσκιλ διατηρεί την έδρα της, απέναντι στον ρεπουμπλικανό υποψήφιο Τοντ Έικιν, ο οποίος είχε προκαλέσει κατακραυγή μιλώντας για τον "πραγματικό βιασμό".

Ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος είχε δηλώσει ότι η εγκυμοσύνη έπειτα από "πραγματικό βιασμό" είναι κάτι πολύ σπάνιο, διότι το σώμα της γυναίκας "καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να το εμποδίσει".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης