Οι Γάλλοι ψηφίζουν… γαστρονομικά

Οι Γάλλοι ψηφίζουν… γαστρονομικά

Η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που θα αναδείξει σε λίγες ώρες τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ μπορεί να έχει δύο μόνο γεύσεις: είτε γεύση μπέργκερ, είτε ομελέτας....

Οι Γάλλοι ψηφίζουν… γαστρονομικά
Η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που θα αναδείξει σε λίγες ώρες τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ μπορεί να έχει δύο μόνο γεύσεις: είτε γεύση μπέργκερ, είτε ομελέτας.

Τουλάχιστον αυτό αποφάσισε το διάσημο εστιατόριο «Breakfast in America» στη καρδιά του Παρισιού. Για την σημερινή ημέρα λοιπόν η διεύθυνση του εστιατορίου αποφάσισε να στήσει μια γαστρονομική κάλπη και να εντάξει δύο πιάτα ειδικά αφιερωμένα στους δύο υποψηφίους.

Έτσι οι πελάτες θα μπορούν να «ψηφίσουν» το καλύτερο πιάτο και τον ιδανικότερο υποψήφιο. Μόνο που η διαφορά στα πιάτα είναι εμφανής, καθώς αυτό του Μπαράκ Ομπάμα αποτελείται από ένα ζουμερό μπέργκερ, λουκάνικα, πίκλες, σος και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, ενώ εκείνο του Μιτ Ρόμνει είναι μόνο μια απλή ομελέτα.

Κλείσιμο
Το φτωχό «ρεπουμπλικανό» πιάτο φαίνεται πως θύμωσε κάποιους υποστηρικτές του Ρόμνει οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στον Καλιφορνέζο ιδιοκτήτη Κρεγκ Κάρλσον. «Προσπαθήσαμε να τους εξηγήσουμε ότι πρόκειται απλά για ένα αστείο. Αλλωστε ο Ρόμνει πάντα λέει ότι είναι ένας κανονικός Αμερικανός, ένας απλός Αμερικανός», εξήγησε ο Κάρλσον στο Associated Press.

Πάντως το μόνο σίγουρο ότι τα αποτελέσματα της γευστικής ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν πολύ συντομότερα από ότι τα πραγματικά καθώς η νύχτα αναμένεται μεγάλη και αγωνιώδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης