Συνταγή: Αφράτη οµελέτα φούρνου µε µπρόκολο, πατάτες & γραβιέρα

Συνταγή: Αφράτη οµελέτα φούρνου µε µπρόκολο, πατάτες & γραβιέρα

Η ευκολία στο µαγείρεµα, ειδικά όταν έχουµε περιορισµένο χρόνο, είναι αναγκαία - Η οµελέτα φούρνου µε µπρόκολο, πατάτες και γραβιέρα ξεπερνά τις προσδοκίες, γιατί εκτός από ένα εύκολο, χορταστικό, µε απλά υλικά φαγητό είναι και εξαιρετικά νόστιµο και ελαφρύ!

Συνταγή: Αφράτη οµελέτα φούρνου µε µπρόκολο, πατάτες & γραβιέρα
Συνταγή - Φωτογραφία - Food styling: Εύα Μονοχάρη
30 ΛΕΠΤΑ | ΕΥΚΟΛΟ

Υλικά για 4-5 άτοµα
500 γρ. πατάτες
150 γρ. γραβιέρα
300 γρ. µπρόκολο
8 µεγάλα αυγά
30 ml έ.π. ελαιόλαδο
1 κ.γ. θυµάρι φρέσκο ή ξερό
Κλείσιμο
100 ml γάλα φρέσκο
αλάτι, µαύρο πιπέρι φρεσκοτριµµένο

Εκτέλεση

Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Τρίβουµε τις πατάτες και τη γραβιέρα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη, χωρίζουµε το µπρόκολο σε μικρά µπουκετάκια και τα ανακατεύουµε όλα σε ένα µπολ.

Χτυπάµε τα αυγά ελαφρά µε ένα πιρούνι και τα προσθέτουµε στο µπολ. Ρίχνουµε το ελαιόλαδο, το θυµάρι, το γάλα, αρκετό πιπέρι και αλάτι, ανακατεύουµε και µεταφέρουµε το µείγµα σε ένα µέτριο πυρίµαχο σκεύος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης