Κορωνοϊός: Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή - «Δεν θα λογαριαστείτε με εμάς, αλλά με τον λαό», λέει η Βούλτεψη

Κορωνοϊός: Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή - «Δεν θα λογαριαστείτε με εμάς, αλλά με τον λαό», λέει η Βούλτεψη

Ότι προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την ατομική ευθύνη κατηγορεί την κυβέρνηση ο Νίκος Παππάς

voyltesi
Σε μια ακόμα αναδίπλωση φαίνεται πως προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή αποσύροντας σταδιακά την συναίνεση προς την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των δύο παράλληλων εθνικών περιπετειών, της πανδημίας του κορωνοϊού και της συνεχιζόμενης ασύμμετρης τουρκικής απειλής στον Έβρο.

Στο πνεύμα που επιχειρεί να καλλιεργήσει το hashtag «Μετά Θα Λογαριαστούμε», ως παράφραση του παλαιότερου «ή εμείς ή αυτοί», που μεταφράστηκε συμβολικά με την χυδαία ανάρτηση του στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στ. Καψώχα ως «Οταν γυρίσω θα σας γ@#%ω», όλο και περισσότερα μέλη της Κουμουνδούρου επιχειρούν να δημιουργήσουν ρήγματα στο εθνικό μέτωπο για την αντιμετώπιση της διπλής κρίσης.

Ο κ. Νίκος Παππάς στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αναλαμβάνει την συλλογική της ευθύνη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από την ατομική ευθύνη των πολιτών. Κατήγγειλε δε ότι οι αρμόδιοι υπουργοί αντί να ενισχύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αφήνουν τους ιδιώτες να αισχροκερδούν.

Την ίδια στιγμή ο κ. Γιάννης Μουζάλας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «ντύνεται Μαυροκορδάτος και όχι Κολοκοτρώνης», και πως οι πολίτες πειθαρχούν στα μέτρα «λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση». Αναφορικά δε με το μεταναστευτικό είπε ότι η φύλαξη των συνόρων από τις ελληνικές αρχές «ξεφτιλίζουν την χώρα».

Από την πλευρά της ΝΔ η κ. Σοφία Βούλτεψη απάντησε το «Μετά Θα Λογαριαστούμε» τι είναι;

Είναι το νέο «ή εμείς ή αυτοί». Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Στ. Καψώχα είπε «ο άλλος το παίζει Καραϊσκάκης και ούτε απ έξω δεν πέρασε. Σε ποιους το είχε πει αυτό ο Καραϊσκάκης και σε ποιους το λέει αυτό ο συγκεκριμένος κύριος με τις τσάμπα μαγκιές;».

Κλείσιμο
Πρόσθεσε «Την ώρα που δίνουμε μάχη οι Τσίπρας και Χαρίτσης υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από την ατομική ευθύνη των πολιτών για να γλιτώσει την συλλογική της. Έχετε δει τι γίνεται σε Ιταλία και Ισπανία; Είναι τα μοντέλα της απλής αναλογικής που μας διαφημίζετε. Ο Σάντσεθ και οι Ποντέμος έχουν κατεβάσει στρατό όταν πριν από λίγες ημέρες καλούσαν τον κόσμο σε διαδηλώσεις για την ημέρα γυναίκας . Ο κορωνοϊός δεν σκότωσε τον καπιταλισμό που λέει ο Τσίπρας . Σκότωσε τον χαβαλέ. Όταν τελειώσει όλο αυτό δεν θα λογαριαστείτε με εμάς, αλλά με τον λαό».

Ειδήσεις σήμερα:

Κρούσματα κορωνοϊού: Στρατιωτικός από Ξάνθη και παθολογικά παχύσαρκος ο 23ος νεκρός στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Γιατί δείχνει να «προτιμά» τους άνδρες από τις γυναίκες;

Μέτρα για κορωνοϊό - Βρούτσης: Στην περίμετρο προστασίας όλες οι επιχειρήσεις τον Απρίλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης