Μητσοτάκης: Θα είμαστε πάρα πολύ σκληροί στην εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας

mitsotakis1

Πρακτικές, όπως η αδήλωτη και η ανασφάλιστη εργασία, δεν θα χωρούν - Είμαι σίγουρος ότι θα πιάσουμε τους στόχους του 2019 - Πρόθεσή μας «όσο το δυνατόν συντομότερα να τελειώνουμε με τα capital controls» - Καμία ανοχή στον Ρουβίκωνα που έχει ανοιχτούς δίαυλους με την τρομοκρατία - Με ρωμαλέα ανάπτυξη θα έχουμε αύξηση συντάξεων

Αυστηρό μήνυμα στις επιχειρήσεις που δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων έστειλε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι η νέα κυβέρνηση της ΝΔ θα επιβάλλει την πιστή και χωρίς καμία εξαίρεση τήρηση της εργατικής νομοθεσίας για να θωρακιστούν τα δικαιώματα των υπαλλήλων τους.

«Θα είμαστε πάρα πολύ σκληροί στην εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας», τόνισε και θύμισε ότι «η κυβέρνηση της Ν.Δ. ήταν αυτή που επέβαλε το πρόστιμο των 10.500 ευρώ για την αδήλωτη εργασία», το οποίο τότε χαρακτηρίστηκε ως υπερβολικό μέτρο από το ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα δώσω επαρκή κίνητρα στις επιχειρήσεις, ώστε ο πλούτος και η ευημερία να μοιράζεται δίκαια μεταξύ των επιχειρηματιών και των εργαζόμενων» εξήγησε, ενώ μιλώντας για την ανάπτυξη που δεσμεύεται να φέρει στη χώρα η ΝΔ διευκρίνισε ότι αυτή θα έχει δύο απαρέγκλιτες προυποθέσεις. «Πρώτον η ανάπτυξη να είναι συμμετοχική δηλαδή να είναι κερδισμένοι και ο κόσμος της εργασίας και ο κόσμος των επιχειρήσεων και δεύτερον η ανάπτυξη να προστατεύει τα βασικά μας συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως είναι το περιβάλλον, διότι δεν νοείται σήμερα ανάπτυξη η οποία δεν προστατεύει το περιβάλλον».

Η παρέμβαση αυτή του κ. Μητσοτάκη μόνον τυχαία δεν έγινε σήμερα καθώς ήρθε ως συνέχεια της χθεσινής εκτενούς αναφοράς του για τις εργασιακές σχέσεις στην ομιλία τους Ελευσίνα στην οποία έστειλε 4 μηνύματα σε όσους επιχειρηματίες παραβιάζουν σήμερα την νομοθεσία. Οπως είπε χαρακτηριστικά εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη διακυβέρνηση στη ΝΔ:

«Πρακτικές, όπως η αδήλωτη και η ανασφάλιστη εργασία, δεν θα χωρούν. Παλιές συνταγές, όπως η συμπίεση μισθού με απειλή απόλυσης, δεν θα νοούνται. Καθυστερήσεις πληρωμών και εργασία εκτός νόμιμου ωραρίου, δεν θα συγχωρούνται. Και η μη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, απλά δεν θα επιτρέπεται. Απαιτώ από τις μεγάλες επιχειρήσεις να επιστρέψουν τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα».

Δεν είπε όμως μόνον αυτά σήμερα ο κ Μητσοτάκης. Μιλώντας γενικότερα για τις υποχρεώσεις των επιχειρηματιών οι οποίοι θα ενισχυθούν από τη μείωση της φορολογίας την οποία έχει δεσμευθεί να φέρει η ΝΔ με τα πρώτα της νομοσχέδια, κατέστησε σαφές ότι αυτή συνεπάγεται και μια σειρά επιπλέον υποχρεώσεων από πλευράς τους.

«Ειδικά από τις μεγάλες επιχειρήσεις απαιτώ να επιστρέψουν τις εταιρικές καταθέσεις τους πίσω στην Ελλάδα άμεσα για να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα” τόνισε και καθιστώντας σαφές ότι η ΝΔ “θα πιέσει τις επιχειρήσεις να επενδύσουν στη χώρα μας”, είπε ότι ειδικά από τις μεγαλύτερες η ΝΔ θα απαιτήσει “τα επιχειρηματικά και επενδυτικά τους σχέδια -τα οποία γνωρίζω ότι δρομολογούνται- να εξαγγελθούν και να υλοποιηθούν άμεσα από τη στιγμή που δεχόμαστε ότι η χώρα γυρίζει σελίδα».

Όλα αυτά αποτελούν χωρίς άλλο και την απάντηση του κ. Μητσοτάκη στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώσει τις θέσεις της ΝΔ για τις εργασιακές σχέσεις και να την εμφανίσει ότι εκπροσωπεί τάχα τα συμφέροντα των λίγων σε βάρος των πολλών. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι ήδη από το 2016 η ΝΔ έχει μιλήσει για μια συμφωνία αλήθειας με τους εργοδότες την οποία έχει εξηγήσει επανειλημμένα ο κ. Μητσοτάκης με την εξής φράση: «Εμείς θα μειώσουμε τους φόρους και τις εισφορές, θα βελτιώσουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον, θα διευκολύνουμε τη ρευστότητα. αλλά και οι επιχειρηματίες οφείλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, να πληρώνουν τους φόρους και τις εισφορές τους, και κυρίως να σταθούν κατά κυριολεξία δίπλα στους εργαζόμενούς τους στηρίζοντας τους».

«Έκτακτα μέτρα δεν πρόκειται να πάρουμε»

«Είμαι σίγουρος ότι θα πιάσουμε τους στόχους του 2019. Έκτακτα μέτρα δεν πρόκειται να πάρουμε» ξεκαθάριασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που χαρακτήρισε κρίσιμες χαρακτήρισε τις εκλογές της 7ης Ιουλίου τονίζοντας ότι «τώρα θα αποφασίσουμε πώς θα πάει η χώρα».

Επικαλούμενος την επαφή με τους πολίτες είπε ότι «προσβλέπουν για να ανοίξει ένας νέος κύκλος» προσθέτοντας ότι στις 7 Ιουλίου «κλείνει ένας 10ετης κύκλος Οδύσσειας».

«Υπάρχει μια λελογισμένη προσδοκία που με ικανοποιεί πολύ. Υπάρχει ψήφος καρδιάς και ψήφος μυαλού και πιστεύω ότι υπάρχει μια ανγνώριση ότι η ΝΔ προσέρχετια ανανεωμένη με σύγχρονο πολιτικό λόγο. Το γεγονός ότι η κοινωνία αποδείχθηκε στις ευρωεκλογές πιο ώριμη από ό,τι νομίζαμε είναι επιτυχία» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Μετά τις εκλογές ο Τσίπρας θα έχει περιπέτειες

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι «με την Αριστερά δεν ξεμπερδέψατε» ο κ. Μητσοτάκη αναρωτήθηκε «ποια αριστερά εννοεί ο κ. Τσίπρας; Αναρωτιέμαι σε ποια αριστερά αναφέρεται του κ. Πολάκη του Βαρουφάκη, των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη;». Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι «δεν είναι δικιά μου δουλειά να ξεμπερδεύω κανέναν. Ο κ. Τσίπρας θα έχει αρκετές περιπέτειες που θα πρέπει να χειριστεί στο εσωτερικό του κόμματός του».

«Εύχομαι εφόσον ο λάος στείλει τον Τσιπρα στην αντιπολίτευση να έχει μάθει κάτι από τα λάθη του και να μην επιστρέψει σε δοκιμασμένες και αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος» πρόσθεσε για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος σε όσα είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι αν δεν προκύψει κυβέρνηση η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές με απλή αναλογική ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ήταν «αυτονόητη παρατήρηση». «Κατηγορούμαι για κινδυνολογία ενώ κάνω μια διαπίστωση από αυτόν που προκάλεσε το θέμα αφού ψήφισε την απλή αναλογική» πρόσθεσε με νόημα.

Συμπλήρωσε, πάντως, ότι «εαν σχηματιστεί κυβέρνηση με οποιοδήποτε τρόπο προφανώς δεν θα γίνουν εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο. Το ερώτημα είναι τι κυβέρνηση θέλουμε. Επιμένω στην ισχυρή εντολή για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Για παράδειγμα άκουσα την κυρία Γεννηματά που λέει ότι δεν θέλει να καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο. Η κατάργηση θα είναι στο πρώτο νομοσχέδιο οπότε αντιλαμβάνεστε τα προβλήματα».

Άμεση η αλλαγή του εκλογικού νόμου

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξήγειλλε για άλλη μια φορά την άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου «για να εξασφαλίσουμε κυβερνησιμότητα». Πρόσθεσε, δε, ότι «στο πρώτο νομοσχέδιο που θα καταθέσουμε εφόσον μας εμπιστευτεί ο λαός και θα αφορά τη λειτουργία του κράτους θα περιλαμβάνει σημειακές ρυθμίσεις που θα βοηθήσουν στην κυβερνησιμότητα των δήμων και θα περιλαμβάνει σημειακές αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά σε μέρος πρότασης για τον εκλογικό νόμο που θα αφορά το «να ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού από τον τόπο διαμονής τους. Θυμίζω ότι χρειάζονται 200 ψήφοι αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πώς - ασχέτως των διαφωνιών - δεν θα βρεθούν οι 200 βουλευτές για να ψηφίσουν τα άρθρα για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Δεσμεύομαι ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα χρειαστεί να ταξιδέψουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα».

«Με αυτόν τον τρόπο κάνουμε και μια πολιτική άσκησης κοινωνικής δικαιοσύνης γιατί δεν είναι φτηνό να βγάλεις ένα εισιτήριο για να έρθεις να ψηφίσεις» κατέληξε για το θέμα.

Έχω κατασταλάξει στο 50% των μελών της νέας κυβέρνησης

Μιλώντας για την κυβέρνηση που θα σχηματίσει είπε ότι «έχω την αποκλειστική ευθύνη για το υπουργικό συμβούλιο να στελεχώσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και να διασφαλίσω την απόλυτη ομοιογένεια της κυβέρνησης». Συμπλήρωσε, επίσης, ότι θα έρθουν και τεχνοκράτες που θα πρέπει να εγκαταλείψουν την καριέρα τους, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα αναλάβω υπουργείο». «Έχω κατασταλάξει σε περισσότερο από το 50% των μελών του επόμενου υπουργικού συμβουλίου» πρόσθεσε χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες πέραν του ότι δεν θα υπάρχουν θέσεις αναπληρωτών υπουργών με μια, ίσως, εξαίρεση.

Εξήγγειλε, δε, ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης καταργείται και ενσωματώνεται στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής που γίνεται Επικρατείας με στόχο να υπάρξει ψηφιοποίηση του κράτους αλλα όχι με αύξηση της ψηφιακής γραφειοκρατίας.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι «θα δώσουμε ευθύνες στους δημοσίους υπαλλήλους και θα κατεβάσουμε τις υπογραφές στους γενικούς διευθυντές, ούτε καν στους γενικούς γραμματείς. Μια σειρά από υπογραφές θα φύγουν από τους υπουργούς και θα αναλάβουν την ευθύνη της θέσης που κατέχουν».

Επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι θα ήταν ευχής έργον να μην μπουν στη Βουλή κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου προσθέτοντας ότι «τα κόμματα διαμαρτυρίας "πέθαναν" ή "θα πεθάνουν" σε αυτή την κάλπη γιατί η κοινωνία δεν είναι οργισμένη».

Ερωτηθείς ειδικά για τον κ. Βαρουφάκη απάντησε ότι «έχει τεράστιες ευθύνες μαζί με τον κ. Τσίπρα για αυτά που έγιναν το πρώτο εξάμηνο του 2015».

Θα τελειώνουμε το συντομότερο δυνατόν με τα capital controls

Για τα θέματα της οικονομίας επάνελαβε ότι η μείωση των φόρων θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2020 ενώ εξέφρασε την πρόθεση «όσο το δυνατόν συντομότερα να τελειώνουμε με τα capital controls σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος».

Όσον αφορά τις συντάξεις είπε ότι «εγγυώμαι τις σημερινές επικουρικές συντάξεις» ενώ πρόσθεσε ότι «κανείς σημερινός συνταξιούχος δεν θα δει να περικόπτεται κάποιο τμήμα της σύνταξής του». Παράλληλα τόνισε ότι «ρωμαλέα ανάπτυξη θα οδηγήσει σε αύξηση των συντάξεων».

Σημείωσε, δε, ότι «σε συνδυασμό με ένα κύμα μεταρρυθμίσεων θα χτίσουμε γρήγορα εμπιστοσύνη για να πάω σύντομα στους Ευρωπαίους για να ζητήσω τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων».

Δεν θα ανεχθώ εκπτώσεις σε θέματα ηθικής

Ερωτηθείς για τη στάση της Βουλής απέναντι σε υποθέσεις που απαιτούν διερεύνηση είπε ότι «από τη στιγμή που θα έρθουν στοιχεία στη Βουλή για μια σειρά υποθέσεις, η Βουλή είναι υποχρεωμένη να τις διερευνήσει».

«Αυτά που είδαμε με τις ωμές παρεμβάσεις των ίδιων των υπουργών δεν το έχουμε ξαναδεί. Αυτός ο κύκλος ήταν θλιβερός και γι' αυτό λέω ότι οι εκλογές αφορούν τις αξίες της κοινωνίας και στα ζητήματα αυτά δεν θα δεχθώ καμία έκπτωση» συμπλήρωσε για το θέμα.

Συνεχίζοντας για τη δικαιοσύνη είπε ότι «αποτελεί προνόμιο της επόμενης κυβέρνησης να διορίσει άμεσα την νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου και οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν άμεσα από επιλογές υπεράνω υποψίας και εγνωσμένου κύρους».

Καμία ανοχή στον Ρουβίκωνα

Με αφορμή την παρέμβαση του Ρουβίκωνα με τρικάκια στο σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου ο κ. Μητσοτάκης διεμήνυσε ότι δεν θα υπάρξει «καμία ανοχή σε συμπεριφορές που δεν είναι γραφικές αλλά είναι σε ευθύ δίαυλο επικοινωνίας με την τρομοκρατία. Οι ομάδες αυτές είνα οι πρώτες που δέχονται τον Κουφοντίνα όταν βγαίνει από τη φυλάκη».

Ειδικά για τον αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη» κα τις συνεχείς άδειες που παίρνει ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «έτσι όπως θα αλλάξει το καθεστώς των αδειών, θα έιναι σχεδόν αδύνατο να πάρει νέα άδεια. Μπορώ να αλλάξα το νομικό πλαίσιο ώστε το συμβούλιο να λαμβάνει υπόψη του παράγοντες που σήμερα δεν υπολογίζονται».

Στην ερώτηση για το αν τον ανησυχούν διαμαρτυρίες από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι «θα είναι πραγματικά πολύ γραφικό να ξαναδούμε τον μνημονιακότερο των μνημονιακών πρωθυπουργό που αύξησε 29 φόρους κι περιέκοψε 17 φορές τις συντάξεις πάνω σε τρακτέρ με ντουντούκα και να διαμαρτύρεται για τις μνημονιακές πολιτικές. Υπάρχει μια φράση στα γαλλικά "απ΄το ψιλό στο γελοίο υπάρχει μόνο ένα βήμα"».

Καραμανλής-Σαμαράς στηρίζουν χωρίς αστερίσκους

Κληθείς, τέλος, να σχολιάσει την ομιλία του Κώστα Καραμανλή είπε ότι «τα είπε πολύ ωραία ο κ. Καραμανλής και τον ευχαριστώ όπως και τον κ. Σαμαρά. Και οι δύο παρέχουν στήριξη χωρίς αστερίσκους για να πείσουμε τους πολίτες να επιλέξουν τη ΝΔ».

ΣΧΟΛΙΑ (55)

χψ

Κυριάκος, ο απόλυτος ψεύτης.

AΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Κούλης ο εργατοπατέρας.

Προς ΑΘΩΟΥΣ ψηφοφόρους

Οχι πληρωμένους. Διαβάστε στο άρθρο σήμερα για τη ΔΕΗ την ομολογία ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ της αριστερής ιδεολογίας απο τον διορισμένο απο τον ΣΥΡΙΖΑ διοικητή της ΔΕΗ. Πάμε τώρα στα περι εργασίας κλπ. Καπιταλισμός υπάρχει σε όλη την ανεπτυγμένη Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Αν θέλουμε να προοδεύσουμε πρέπει να μιμηθούμε τους Γερμανούς, Γάλλους, Ολλανδούς, Αμερικανούς κλπ Αρα θέλουμε κυβέρνηση που θα μας πάει προς τις φιλεύθερες οικονομίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν είναι τέτοιος. Η ΝΔ ίσως αν έχει μυαλό ο Μητσοτάκης. Το πρόβλημα με τη ΝΔ στο παρελθόν δεν ήταν ότι έκανε δεξιά πολιτική. Ηταν ότι ΔΕΝ έκανε δεξιά πολιτική. Η αποτυχία της και η κατάντια μας οφείλονται στο ότι οι ΝΔτες δεν ήταν πραγματικά φιλεύθεροι. Ηταν λαικιστές κρατιστές με συντηρητική ιδεολογία. Αυτοί διοίκησαν και όπως ξέρουμε απέτυχαν (Κώστας Καραμανλής κλπ). Τέλος όσοι λένε περί κυβέρνησης συνεργασιών θα πω τα εξής. Η Ελλάδα θέλει με το καλημέρα να αλλάξει νόμους στα ΑΕΙ (άσυλο κλπ) , στην διαχείριση της αστυνομίας, στο μεταναστευτικό κλπ Πιστεύει κανείς ότι το ΚΙΝΑΛ με Παπανδρέου, Καμίνη κλπ αλλοιθωρίζοντες στον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστούν σ' αυτά; Φυσικά και δεν θα το κάνουν. Θα υπονομεύσουν απο μέσα όποια προσπάθεια. Το ΚΙΝΑΛ διώχνοντας τον Βενιζέλο έδειξε ότι δεν έχει σκοπό να παίξει ρόλο υπερ της πατρίδας. Αρα δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρός υποψήφιος για συγκυβέρνηση. Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος στις δεδομένες συνθήκες.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ

Γιατι δεν τα εκανε ολα αυτα η ΝΔ οταν κυβερνουσε; Εγιναν σοφοτεροι τωρα; Ρε ολοι για την μασα θελουν να κυβερνησουν. Που θα βρουν 10.000 ευρω τον μηνα πληρωμενα απο μας;

???

Σε πληροφορώ ότι ο Κυριάκος με το βιογραφικό του βρίσκει δουλειά στο εξωτερικό με 20 χιλιάδες + το μήνα. Ίσως και στην ελλάδα. Δεν πάει στην πρωθυπουργία για τα τάλαρα.

ΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Κυριακο....λυστε και το θεμα της υοθεσιας...η υπουργος με την πλατφορμα που εκανε εχει παγωσει 3 μηνες ΤΩΡΑ ολη την διαδικασια...ΑΧΡΗΣΤΟΙ σε ολα τους...υπαρχουν παιδακια που περιμενουν σε ενα ιδρυμα για τις φαντασιωσεις του συριζα...ηρθαν εκλογες και σταματησε να ασχοληται η υπουργος γιατι κυνηγαει το βουκευτιλικι για την επομενη βουλ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

γ

Για την Ελλάδα αυτό είναι ανέκδοτο. Το 2010 το 1/4 των εργαζομένων πληρώνονταν μαύρα, τα τελευταία 9 χρόνια ο αριθμός μόνο αυξανόταν.

κ

Τι ψεύτης τι υποκριτής! Τα παίζει όλα για όλα! Κυριάκο μη παίζεις με την φωτιά, ο λαός δεν συγχωρεί όταν τον κοροϊδεύουν! Θέλει λέει αυτοδυναμία, γιατί ρε Κυριάκο δεν σου κάνει πλέον το ΠΑΣΟΚ- ΚΥΝΑΛ; Σε όλη την Ευρώπη κυβερνήσεις συνεργασίας υπάρχουν και έμαθαν να συνεργάζονται, εδώ εμείς τρώμε ο ένας τον άλλον από εγωισμό και μόνο. Σαράντα χρόνια που μας κυβερνούσαν αυτοδύναμες κυβερνήσεις δεν μας έφεραν την χρεοκοπία; Όχι σε αυτοδυναμία, όχι το κράτος στα χέρια του ενός, όχι στην ανεξέλεγκτη εξουσία. Ζητάει να του δώσουμε λευκή επιταγή, τι λέει το άτομο!

z

Εσυ ρε άτομο τι μυαλά κουβαλάς; Η Ελλάδα πάντα υπόφερε και υποφέρει απο τους λαϊκισμούς του ψευτοσοσιαλισμού. Τό συνειδητοποίησε πιά και η γιαγιά μου. Για δες πιο πάνω τι λέει ο κ Μανιάτης για τα κατορθώματα του τσίπρα και υπόλοιπων λαϊκιστών. Πόσο πίσω έχει μείνει η χωρα απο τέτοια λαϊκίστικα καμώματα; Η χώρα, για να πάει μπροστά χειάζεται δυστυχώς στιγνούς τεχνοκράτες και ανθρώπους που να μην διστάζουν να πούν την αλήθεια . Αυτά πρεσβεύει απο ό,τι ακούω η ΝΔ και ο Μητσοτάκης . Γιαυτό να περιμένεις ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ (πάνω απο 165 έδρες). Και επειδή το συμφέρον του τόπου για τον Μητσοτάκη και τα στελέχη τορυ είναι πάνω απο τα κοντόφθαλμα κομματικά συμφέροντα, είναι σίγουρο ότι θα επιδιώξει με κάθε τρόπο την συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ που όντως, διαθέτει και στελέχη με ορθή αντίληψη.

...

Το κενό στο χώρο του κέντρου που προέκυψε από την απουσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , την ασημαντότητα της φωφούλας και την αχρηστοσύνη των συριζαίων, θα το καλύψει πλήρως και επάξια ένα outsider: ο Κυριάκος. Αυτός ο μικρός, αλλά που μια μέρα θα γίνει τεράστιος. Αυτός που στις 7/7 θα σαρώσει με τουλάχιστον 40%. Και μπράβο του.

Εργάτης

Οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις ήταν κρατικοδιαιτες και τώρα πνέουν τα λοίσθια. Οι υπόλοιποι είναι στιγνοι φραγκοφονιαδες, που αφού εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τους αλλοδαπούς εργάτες, τώρα ψάχνουν νέο αίμα. Για αυτό θα βαρεσουμε διαλύσει, από εξάντληση του ανθρώπινου δυναμικού και όλων των πηγών που μπορούν να δώσουν ανάπτυξη

Αγύριγο κεφάλι

Αν βγει η ΔΕΞΙΑ και μάλιστα "Αυτοδύναμη"; __________Από ...την Επομένη ΚΛΑΙΝΕ!.._________Τότε θα δείτε τα ...γελάκια που θα σας βγούνε ... ξινά!..

Είπαμε

Δεν μπορούμε να συλλάβουμε, τις 4 επίσημες διαστάσεις, των σκέψεων σου.Επειδή ζούμε στο 2019,πρέπει όλα τα κακοποια στοιχεία, να βγουν από τις φυλακές? Έχουν σωφρονιστει? Μπορούν να ενταχθούν στην κοινωνία? Θα εργάζονται κάτω από τους νόμους της πολιτείας?

axaios @14.59@

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝ0ΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙEΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ''ΜΕΓΑΛΑ'' ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΠΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ !!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ !

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DSC_7544_2

«Ανοίγει  ένα νέο, καθοριστικής σημασίας, κεφάλαιο στις ήδη εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών» επεσήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ - Για νέα αφετηρία στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Κίνας έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Κίνας 

12
asoee-maska-arthro

Σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης μετά την παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΣΟΕΕ - «Ταυτίζονται ξανά με τους μπχαλάκηδες» λέει ο Πέτσας - Καλείται ο Τσίπρας να πάρει θέση - «Για αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης» μιλά η Κουμουνδούρου σχολιάζοντας την επιχείρηση της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο 

150