Σπηλιωτόπουλος για τα περί κόμματος με Παπακώστα και Τσιτουρίδη: Δεν υπάρχουν αποφάσεις...

Σπηλιωτόπουλος για τα περί κόμματος με Παπακώστα και Τσιτουρίδη: Δεν υπάρχουν αποφάσεις...

Εννοείται ότι συναντήσεις και συζητήσεις υπάρχουν με στελέχη και συμμαχητές εντός και εκτός ΝΔ, λένε συνεργάτες του Άρη Σπηλιωτόπουλου

aris
Συνεργάτες του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλου αναφέρουν τα εξής, σχετικά με δημοσιεύματα:  «Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πληροφορήθηκε τη δημοσίευση σεναρίων που τον αφορούν. Ξεκαθαρίζουμε ότι και στο παρελθόν και στο παρόν έχει γίνει κοινωνός απόψεων και προτάσεων από πολλούς φίλους και συνεργάτες και από πολιτικούς σχηματισμούς. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν αποφάσεις και συνεπώς πρωτοβουλίες...».

Και προσθέτουν οι ίδιες πηγές: «Εννοείται ότι συναντήσεις και συζητήσεις υπάρχουν με στελέχη και συμμαχητές εντός και εκτός ΝΔ. Αυτό είναι αναμενόμενο για ένα στέλεχος που δεν έχασε εκλογές, αλλά παραιτήθηκε για την παράταξη, ώστε να δώσει τη μάχη του Δήμου της Αθήνας και συνεπώς είναι εν ενεργεία, όπως άλλωστε και όσοι από τη ΝΔ παραιτηθούν για να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών».

«Το ηθικό πλεονέκτημα δεν τεμαχίζεται και δεν ράβεται ανάλογα με εκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους...» καταλήγουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο σχετικός «θόρυβος» δημιουργήθηκε, όταν το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε, το βράδυ της Κυριακής, πληροφορίες από το περιβάλλον της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, ότι δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές» μετέδωσε το ΑΠΕ. «η Κατερίνα Παπακώστα αναμένεται να συνεργαστεί με δύο στελέχη που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία: Τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Σάββα Τσιτουρίδη και τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης