Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Ό,τι έχει ανταλλαγεί ανάμεσα σε Καμμένο-Κοτζιά υπάρχει

Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Ό,τι έχει ανταλλαγεί ανάμεσα σε Καμμένο-Κοτζιά υπάρχει

«Επιτέλους ο κ. Κοτζιάς μετά από πολλούς μήνες και αφού βρέθηκε στριμωγμένος προσπαθεί να ξεφύγει μέσω Δικαιοσύνης» σχολίασε ο κ. Τοσουνίδης για την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρώην υπ. Εξωτερικών 

tousonidi-anel
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει δημοσιοποίηση SMS και από τον Πάνο Καμμένο όσον αφορά την κόντρα του με τον Νίκο Κοτζιά και τη δημοσιοποίηση μηνυμάτων του πρώην υπ. Άμυνας στον πρώην υπ. Εξωτερικών, άφησε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θόδωρος Τοσουνίδης.

«Ό,τι εχει ανταλλαγεί μεταξύ τους υπάρχει» απάντησε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στην ερώτηση αν ο Πάνος Καμμένος έχει και αυτός μηνύματα του Νίκου Κοτζιά.

«Επιτέλους ο κ. Κοτζιάς μετά από πολλούς μήνες και αφού βρέθηκε στριμωγμένος προσπαθεί να ξεφύγει μέσω Δικαιοσύνης» σχολίασε ο κ. Τοσουνίδης για την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο πρώην υπ. Εξωτερικών στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα.

Ερωτηθείς ξανά για το αν θα υπάρξει δημοσιοποίηση SMS από τον Πάνο Καμμένο, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι «θα καταθέσει το αποδεικτικό ύλικό και θα δώσει στη δικαισούνη την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τα πράγματα».


Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Ό,τι έχει ανταλλαγεί ανάμεσα σε Καμμένο-Κοτζιά υπάρχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης