ΚΚΕ για ανασχηματισμό:  Κράμα παλιών και νέων στην αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων

kke1

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ τόνισε ότι «το νέο κυβερνητικό σχήμα του κ. Τσίπρα, ένα κράμα παλιών και νέων, όλων δοκιμασμένων στην αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο»

Ως «ένα κράμα παλιών και νέων» σχολίασε το ΚΚΕ τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, που ανακοινώθηκε πριν λίγο.

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ τόνισε ότι «το νέο κυβερνητικό σχήμα του κ. Τσίπρα, ένα κράμα παλιών και νέων, όλων δοκιμασμένων στην αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα του κ. Τσίπρα, ένα κράμα παλιών και νέων, όλων δοκιμασμένων στην αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο: Το “μεταμνημονιακό μνημόνιο” και τα μέτρα που αυτό φέρνει. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται ούτε να αποπροσανατολίσει ούτε να εκτονώσει τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του λαού μας».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

TAKIS

Εσείς που δεν σας αρέσει τίποτα ήθελα να ήξερα όπου αναλάβατε τα κάνατε τέλεια και ζηλευτά . Λένιν Σοβιέτ , Μαδούρο - Βενεζουέλα , Κιμ - Κορέα , Κούβα - Κάστρο , ανατολικό μπλοκ - ρουμανία , βουλγαρία κλπ κλπ κλπ κλπ? Έ τα κάνετε τέλεια . Αλλά μην αυταπατάστε εδώ είναι Ελλάδα και πρέπει να προσαρμοστείτε διότι του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sylsynt0

Μείζον πολιτικό γεγονός ο όγκος του συλλαλητηρίου - Ούτε τα όσα λέει η αστυνομία για τον αριθμό των διαδηλωτών ούτε η προσπάθεια στιγματισμού μπορούν να το ακυρώσουν - Οι μεθοδεύσεις του Μαξίμου για οξύτατη πολιτική πόλωση

25