Ανασχηματισμός: «Με το ένα πόδι» στην κυβέρνηση η Κατερίνα Παπακώστα - Συνάντηση μίας ώρας με τον Πάνο Καμμένο

Ανασχηματισμός: «Με το ένα πόδι» στην κυβέρνηση η Κατερίνα Παπακώστα - Συνάντηση μίας ώρας με τον Πάνο Καμμένο

«Ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού» ανέφερε σε δήλωσή της η ανεξάρτητη βουλευτής

4535094
Περίπου μια ώρα κράτησε το τετ α τετ που είχαν ο Πάνος Καμμένος με την Κατερίνα Παπακώστα.

Το ραντεβού έγινε στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στη Βουλή και εν αναμονή του ανασχηματισμού φουντώνουν οι φήμες ότι η κυρία Παπακώστα θα μπει στην κυβέρνηση μέσω των ΑΝΕΛ.

Η Κατερίνα Παπακώστα, στις δηλώσεις της μετά τη συνάντησή τoυς δε θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει το ενδεχόμενο ανάληψης κάποιου υπουργείου.

Όπως είπε σκοπός ήταν η συνεργασία του κόμματός της με τους ΑΝΕΛ στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής πραγματικότητας που διαμορφώνεται στη χώρα.

Ωστόσο η δήλωσή της «ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού», φουντώνει τα σενάρια για είσοδό της στην κυβέρνηση.

«Σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και τη δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε, ανταποκρινόμενοι  στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων. Στόχος το Εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μερά, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους  και δίχως υποσημειώσεις», ανέφερε. 

Από την πλευρά του ο κ. Καμμενος δήλωσε ότι έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα... με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια, πρόσθεσε ο κ. Καμμενος.

Τα μνημόνια τελείωσαν, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και προσέθεσε νέα πορεία ο λαός. Ανέφερε, επίσης, τη διαδικασία διαλόγου με προγραμματική σύγκλιση σηματοδοτώντας αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων.

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολιάζει ο κ. Δημήτρης Καμμένος την συνεργασία των ΑΝΕΛ με την κυρία Κατερίνα Παπακώστα αλλά και την προοπτική ένταξης της ανεξάρτητης βουλευτή στο κυβερνητικό σχήμα.

Κλείσιμο
«Κουφοντίνας έξω, Παπακώστα μέσα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής.
papakwsta_kammenos_synantisi_mesa
papakwsta_kammenos_synantisi_mesa2
papakwsta_kammenos_synantisi_mesa3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης