Νέα επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι: Δεσμεύομαι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει

Νέα επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μάτι: Δεσμεύομαι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει

«Κάποιοι έφταιγαν που έχασαν τη ζωή τους 96 άνθρωποι» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ - Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται την περιοχή μετά τη φωτιά της 23ης Ιουλίου

khihw
Στο Μάτι βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε δήλωσή του δεσμεύτηκε να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει. «Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη αλλά σε μια δημοκρατία υπάρχει ευθύνη και λογοδοσία. Κάποιοι έφταιγαν που έχασαν τη ζωή τους 96 άνθρωποι και χιλιάδες άλλοι την περιουσία τους».

Παράλληλα σημείωσε ότι «η θλίψη, η οργή και η αγανάκτηση παραμένει βουβή αλλά και έντονη στην περιοχή».

Δεσμεύτηκε, τέλος, «να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποκατασταθεί η περιοχή αλλά και να διορθωθούν οι στρεβλώσεις του παρελθόντος».

mitsotakis mati


Νωρίτερα είχε διάλογο με αντιδήμαρχο της Ραφήνας σημειώνοντας ότι «το πρώτο που μου είπαν οι κάτοικοι (σ.σ. στη συνάντηση που είχε την Τρίτη μαζί τους) ήταν το θέμα της δημόσιας υγείας. Το πρώτο που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι η ασφάλεια των πολιτών»

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος της ΝΔ ρώτησε και για την εξέλιξη της αποκομιδής του αμιάντου ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την πορεία της καταβολής του έκτακτου βοηθήματος των 586 ευρώ και των υπόλοιπων επιδομάτων.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται στην περιοχή μετά τη φωτιά της 23ης Ιουλίου που άφησε πίσω της 96 νεκρούς.

Η πρώτη φορά που βρέθηκε στο Μάτι ο πρόεδρος της ΝΔ ήταν στις 26 Ιουλίου, τρεις ημέρες μετά την ημέρα της ανείπωτης τραγωδίας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων σπό το Μάτι και το Νέο Βουτζά και ενημερώθηκε αναλυτικά για το μέγεθος της καταστροφής και για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητα τους.
Στο Μάτι αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης