Μητσοτάκης: «Ο κωμικοτραγικός θίασος Τσίπρα–Καμμένου προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών»

mitsotakis-skai

Δεν ψηφίζω τη συμφωνία των Πρεσπών γιατί δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και προκαλεί αίσθηση ταπείνωσης, στεναχώριας και θλίψης στους Έλληνες, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ν.Δ

«Ο κωμικοτραγικός θίασος των Τσίπρα – Καμμένου δεν προκαλεί μόνο τη συνταγματική μας τάξη, αλλά και τη νοημοσύνη των πολιτών», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη «γιορτή της γραβάτας» που στήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Ζάππειο, «πέντε μέρες μετά τα πανηγύρια των Πρεσπών».
«Πάει πολύ να πανηγυρίζεις για ό,τι έκανες στις Πρέσπες, να φοράς τη γραβάτα που σου έδωσε ο κ. Ζάεφ και να την ξαναβγάζεις σε ένα σόου υποκρισίας», τόνισε και καταλογίζοντας ασυνέπεια λόγων στους κυβερνώντες θύμισε ότι «ο Τσίπρας είχε πει ότι η επιμήκυνση είναι το σχοινί με το οποίο θα κρεμαστούμε και ο κ. Καμμένος είχε πει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό και θα αποχωρήσει από την πολιτική αν δεν κουρευτεί το χρέος».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος υπέβαλε και επισήμως το αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, στηλίτευσε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, την «προκλητική φιέστα μιας κυβέρνησης» που, όπως είπε, «σφιχταγκαλιασμένη πανηγυρίζει για τα δεινά τα οποία θα επιφέρει και τα οποία αποκρύπτει από τους Έλληνες πολίτες».

Όπως είπε, «στις 20 Αυγούστου τελειώνει το τυπικό πρόγραμμα, δεν τελειώνει η αυστηρή επιτήρηση και τα μέτρα», καθώς από την 1η Ιανουαρίου 2019 έρχονται μειώσεις στις συντάξεις και από την 1η Ιανουαρίου 2020 ακολουθούν μειώσεις στο αφορολόγητο. Σε αυτό το πλαίσιο επεσήμανε ότι η πρόσφατη απόφαση του Eurogroup «επιβεβαιώνει αυτό που λέμε εδώ και καιρό, ότι έχουμε τέταρτο μνημόνιο που συνεπάγεται πρόσθετα προνομοθετημένα μέτρα για τους πολίτες και αυστηρό μηχανισμό εποπτείας» που καμία άλλη χώρα που βγήκε από μνημόνιο δεν υποχρεώθηκε να πάρει.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η κατάσταση στο χρέος ξέφυγε τελείως τα τελευταία τρία χρόνια. Δείτε, είπε, τους στόχους της απόφασης του Νοέμβριου του 2012, είμαστε σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τότε». Υποστήριξε ότι «η ρύθμιση του χρέους είναι ευπρόσδεκτη, αλλά μόνη της δεν είναι αρκετή για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί με ευθύνες του κ. Τσίπρα».

Τολμηρή αναπτυξιακή πολιτική

Η χώρα χρειάζεται τολμηρή αναπτυξιακή πολιτική με πρώτη προτεραιότητα τις επενδύσεις και τις δουλειές, κάτι που ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να κάνει, σημείωσε. «Με 1,5 και 2% ανάπτυξη δεν πάμε πουθενά… Η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη της τάξης του 3 με 4% για να την αισθανθούν οι πολίτες, για να υπάρχει αποκλιμάκωση της ανεργίας και βελτίωση των εισοδημάτων και παραγωγή πραγματικού πλούτου», συμπλήρωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε ότι τα μέτρα δεσμεύουν τη χώρα και τις δεσμεύσεις αυτές μπορούμε μόνο να απαλύνουμε… «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να μειώσουμε, και θα το κάνουμε, την εισαγωγική φορολογικά κλίμακα για όλους τους Έλληνες για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ. Εμείς μιλάμε για αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, άρα οικογένεια με τρία παιδιά θα έχει αφορολόγητο 3.000 ευρώ υψηλότερο, και συζητάμε για εισαγωγικό φορολογικό συντελεστή της τάξης του 9% που θα διευκολύνει κάθε ελληνική οικογένεια με χαμηλό εισόδημα».

«Δεν θα μπορέσουμε να μετριάσουμε άμεσα τις επιπτώσεις από τα υψηλά πλεονάσματα, αλλά μια κυβέρνηση που θα κάνει πραγματικές μεταρρυθμίσεις θα μπορεί μετά από ένα χρόνο να ξανασυζητήσει τους δημοσιονομικούς στόχους με τους πιστωτές μας και να πετύχει χαμηλότερα πλεονάσματα για παραπέρα μείωση φόρων και δύο στοχευμένες κοινωνικές παροχές: ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στο 1 δισεκ. ευρώ από τα 760 εκατ. ευρώ που είναι σήμερα, και κάθε παιδί σε παιδικό σταθμό» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.
Η συμφωνία των Πρεσπών και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. «Κατέστησα όλους υπεύθυνους για τις πράξεις τους… Προειδοποιήσαμε ότι η συμφωνία παράγει αποτελέσματα από τη στιγμή της υπογραφής της… Κάναμε πρόταση μομφής για να αναλάβουν όλοι οι βουλευτές τις ευθύνες τους. Αυτή τη συμφωνία δεν τη διαπραγματεύτηκα, δεν συμφωνώ με πολλές πτυχές της, δεν θα την ψηφίσω, ούτε τώρα, ούτε αν χρειαστεί να την κυρώσω» είπε.

Απαντώντας, πάντως, σε σχετική ερώτηση αναγνώρισε ότι αν η συμφωνία έχει κυρωθεί από τη Βουλή, τότε τα περιθώρια ελιγμών για την κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι εξαιρετικά στενά.
Εστιάζοντας την κριτική του στην εθνότητα και στη γλώσσα, την ουσία δηλαδή του αλυτρωτισμού, που εκχώρησε ο κ. Τσίπρας και δεν θα το έκανε κανένας άλλος, είπε ότι μελέτησε την ιστορία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν θα ψήφιζε "μακεδονική εθνότητα" και γλώσσα», διότι «μεγάλη του έγνοια δεν ήταν τόσο το όνομα, χωρίς να υποτιμώ τη σημασία του, αλλά τα εργαλεία του αλυτρωτισμού».

«Η συμφωνία Κοτζιά δίνει στους γείτονές μας τη δυνατότητα να προσδιορίζονται νομικά ως ‘’Μακεδόνες’’, ο κ. Κοτζιάς παρέδωσε πλήρως εθνότητα και γλώσσα», επεσήμανε στηλιτεύοντας το γεγονός ότι όσοι διαφοροποιούνται, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης ή το ΚΚΕ, χαρακτηρίζονται «ακροδεξιοί». Επαναλαμβάνοντας τους υπαινιγμούς του ότι η κυβέρνηση συνομολόγησε τη συμφωνία προσδοκώντας ανταλλάγματα, σημείωσε ότι δεν έχει λάβει απάντηση.

«Εκλογές το συντομότερο»

Ερωτηθείς αν συμφωνεί με τη διενέργεια δημοψηφίσματος απάντησε ότι προκρίνει την προσφυγή σε βουλευτικές κάλπες. «Πρέπει να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν… Δικαιώνομαι που τις ζητούσα. Αν είχαν γίνει θα είχαμε γλιτώσει τα χειρότερα και στο Σκοπιανό» υπογράμμισε. Εξηγώντας τη θετική στάση που έχουν πολλοί σύμμαχοι της χώρας έναντι της συμφωνίας σημείωσε ότι τους βολεύει η στάση του κ. Τσίπρα. «Τους βολεύει γιατί βγάζει ένα αγκάθι από τη μελλοντική προοπτική εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, κάτι το οποίο υπό προϋποθέσεις όλοι θέλουμε. Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά με τους βόρειους γείτονές μας. Και να σας πω και κάτι, επειδή πολύς λόγος έγινε και για τις οικονομικές επαφές μας και για τις σχέσεις των δύο λαών: χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα, οι οικονομικές μας επαφές είναι μια χαρά και ήταν μια χαρά. Τώρα θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα διότι δημιουργείται μεγάλη ένταση. Βγαίνει λοιπόν ένα αγκάθι από την ατζέντα πολλών».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε την άποψη ότι «ο κ. Τσίπρας ήταν εύκολος να κάνει αυτή την παραχώρηση και εξ ου και πιέστηκε να την κάνει». Και συνέχισε διερωτώμενος: «Αλλά από εκεί και πέρα αν αυτό εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, αν προκαλεί ξέρετε στον ελληνικό λαό μια αίσθηση ταπείνωσης, μια αίσθηση στεναχώριας, θλίψης, για ένα ζήτημα το οποίο έχει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση αυτό, το ερώτημά μου είναι: Πρέπει ή δεν πρέπει εμείς να το λάβουμε υπόψη μας;».

Αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που τον έφεραν να δίνει διαβεβαιώσεις αποδοχής της συμφωνίας σε ξένους συνομιλητές του, ξεκαθάρισε: «Επειδή γίνεται πολύ κουβέντα για το τι λέμε εντός και το τι λέμε εκτός Ελλάδος, τα ίδια ακριβώς που σας λέω τώρα τα έχω πει στο εξωτερικό, τα ίδια θα πω και όταν θα βρεθώ στο Βερολίνο σε δυο μέρες από τώρα», σημείωσε.
Ερωτηθείς τέλος για τις πρόσφατες εκλογές στην Τουρκία, δεν σχολίασε τα αποτελέσματα, αλλά έκανε γνωστό ότι απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ταγίπ Ερντογάν στην οποία του έθεσε το ζήτημα της παράνομης κράτησης των δύο Ελλήνων αξιωματικών και του επισήμανε ότι αν θέλει πραγματικά να κάνει ουσιαστική επανεκκίνηση στις σχέσεις των δυο κρατών οφείλει να τους απελευθερώσει το συντομότερο δυνατόν.

ΣΧΟΛΙΑ (46)

Moσχάτο, Πειραιώς 62

@09:49: Είσαι ωραioς φίλε μου! Έλα από τα γραφεiα μας και ζήτα τον αvτιπρόεδρο μπoυμπoύκο, να σου δώσω τα 0.80 ευρώ (σου κάνω αύξηση απ'ότι κατάλαβες).

?

Σωστή δήλωση, αλλά δεν μπορώ αυτόματα να μην θυμηθώ και δύο σοφές παροιμίες: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα & Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί.

Κώστας

Στην ανηψια του έδωσε συνέντευξη; Τον στριμωξε άγρια;

ΓΙΩΡΓΗΣ

Ο Μητσοτακης ποτε δε στριμωχνεται γιατι απλα λεει παντα την αληθεια, δε σκεφτεται καθε μερα με ποιες μυθοπλασιες και ψεματα θα σκεπασει τα ψεματα των προηγουμενων ημερων , οπως αναλωνεται και κανει ο Τσιπρας σας!Ετσι θα κυλαει το πραγμα εφεξης,ο Μητσοτακης θα ανεβαζει στροφες και θα εξουδετερωνει κρυφους και φανερους πρακτορες του Συριζα σε οποιον σταθμο και αν ελλοχευουν!

κοινος νους

κοσιωνη,πρωτοσαλτε,παπαδημητριου,οικονομου....γνωστοι πρακτορες του συριζα....ξεχασατε το ποιοι μας οδηγησαν στην χρεωκοπια? ξεχνατε ευκολα εκει στην δεξια παραταξη

Ναι θυμόμαστε

Το ΠΑΣΟΚ στη χρεκοπία και το ΠΑΣΟΚ νούμερο 2 στα Capital Controls. Το να ζητάς σε φασιστερό Σοσιαλδημοκράτη να χειρίζεται οικονομικά είναι σαν να ζητάς από μαιμού να λύνει ολοκληρώματα.

βας βας

Η ευκολία που στέλνει ο Συριζα τα ΜΑΤ στους πολίτες δεν πρέπει να προβληματίσει τη Δεξιά, αλλά να τη διδάξει.

Ακροδεξιό σκουπίδι

Ο Μικαελ Μάρτενς, δημοσιογράφος της συντηρητικής εφημερίδας FAZ (Frankfurter Allgemeine Zeitung) που έχει καταφερθεί στο παρελθόν κατά του Αλ. Τσίπρα και υπέρ του Κ. Μητσοτάκη, καταγγέλλει δημοσίως και διεθνώς, τον πρόεδρο της ΝΔ, ως κοινό πολιτικό απατεώνα, έρμαιο της ακροδεξιάς ομάδας. Ο Μ. Μάρτενς, που αποκάλυψε στην εφημερίδα του πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει σε Ευρωπαίους πως δεν αντιτίθεται με τη συμφωνία με την πΓΔΜ αλλά το "παίζει" εθνικιστής για να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Αυτός είναι ο Μητσοτάκης που σας πουλάει Μακεδονικό σανό !

ΓΙΩΡΓΗΣ

Τι εγινε, παιδια, βρεθηκε στο στερεωμα και αλλη ''αυριανη'',και αλλος Κουρης,και αλλος Μερντεν;Ειστε αφελεις οι Συριζανεληδες να νομιζετε πως με τα ψεματα θα σταματησετε τις αληθειες του Μητσοτακη!Επελαυνει ακαθεκτος και δεν μπορειτε να τον σταματησετε, οπως δεν μπορουν να σταματησουν τα παιδια με τα κουβαδακια τους το κυμα στην αμμουδια!

@09:54

Είσαι απόλυτα σωστός!

Μπραβο Κυριακο! Εισαι ΗΓΕΤΗΣ!

Επιτελους αποκτησαμε ΗΓΕΤΗ! Τα ειπα χύμα στην Κοσιώνη! Ολη η Ελλάδα στηρίζει τον Κυριάκο και την ΝΔ,, για το Μακεδονικο και την Οικονομία! Να φύγει το τσίρκο των πουλημένων που μας κυβερνά! Σε 3-4 μηνες θα βγει με 50% στις εκλογες η ΝΔ και θα συρει στα Ειδικα Δικαστηρια Τσίπρα και Καμμένο για την καταστροφη της χωρας! Εφθασε η ωρα της Νεμεσις!

?

Πες και αυτό με τον Τοτό.

@

Eσύ συριζοτρόλ να κάτσεις στην τρύπα σου, που έμαθες να κοροϊδεύεις.

Βασανιστής Μακρονήσου

Ο Κούλης είναι καλύτερος σύμμαχος του Τσίπρα. Τον βοηθά παντί τρόπω να βγει και να ξαναβγεί Πρωθυπουργός. Εμείς όμως τι του φταίμε που μας βασανίζει !

ΓΙΩΡΓΗΣ

Ο Μητσοτακης με την Αληθεια και την Επιστημη του,πολεμα τους εθνομηδενιστες Συριζανεληδες και εχει καταπληκτικα αποτελεσματα:Κοντυνε το Συριζα στο μισο αναστημα με το οποιο εμφανιστηκε στις τελευταιες εκλογες και σιγα-σιγα θα τον φερει σε ποσοστα με μονοψηφιο νουμερο.Να τον εξαφανισει τελειως, δεν μπορει, γιατι οι βλακες και οι προδοτες σε μια κοινωνια ποτε δεν εξαφανιζονται ολοτελα !

Βασανιστής

Δηλαδή, με κουλη πρωθυπουργό θα μας βασανίσει όλους μαζικά;

Οι θεσμοί προηγούνται των ικανότερων

Ο Πρωθυπουργός πατέρας του είπε, τότε, ύστερα, και τώρα ( στις συνεντεύξεις που δείχνει το κανάλι αυτό) ότι : Ύστερα ρώτησε : '' δεν έπρεπε να απελευθερώσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τότε Κ. Καραμανλής - από την απόφαση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών- τον υπεύθυνο πρωθυπουργό ( Κ. Μητσσοτάκη ) για να χειριστεί το Σκοπιανό??? '' Το ερώτημα το απήυθηνε δημόσια για να βγούν συμπεράσματα απ τοτυς πολίτες. - Στην συνέντευξη που αυτές τις μέρες παρουσιάζεται : '' Εξηγώντας με σοβαρό τρόπο τα των Ιουλιανών του 1965 και της '' αποστασίας'' κατά τον ίδιο , είπε : '' Δεν ήταν δύσκολη στιγμή της πολιτικής μου καριέρας το 1965, αλλά η ποιό δύσκολη στιγμή ήταν όταν με άφησε ο Καραμανλής ( εννοώντας το Σκοπιανό ) ακάλυπτο ''. Και όντως οι Καραμανλικοί το 1991-1993 δυσαρεστήθηκαν όταν ο τότε υπεύθυνος πρωθυπουργός ( γιατί ο πρωθυπουργός είναι ο υπεύθυνος στην κοινοβουλευτική οργάνωη του πολιτεύματος ) υπουργοποίησε κάποιον στο υπουργείο προεδρίας . Τον υπεύθυνο πρωθυπουργό του πολιτεύματος - στην θεση αυτή ήταν ο Κ Μητσοτάκης το 1991-1993- γιατί τον τορπίλιζαν από μέσα με τα χάλια της Θεσσαλονίκης και τις επιστολές απ τα ξενοδιοχεία που αντάλασσαν τα πρωτοκλασάτα στελέχη Έβερτ -Σαμαράς που ο δεύτερος έλεγε να κατονομάσει ο πρώτος τι και ποιούς εννοεί. Και μετά αρχίσανε τα όργανα , που ο υπεύθυνος πρωθυπουργός έπρεπε να κατεβαίνει στην κοινοβουλευτική ομάδα για να αντιμετωπίσει τους φιλοδόξους αποσταθεροποιητές εσωκομματικά της κυβέρνησης ( ο κάθε ένας για τον δικό του δυνάμει αρχηγικό ρόλο ). Στο τέλος ο Κ. Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Έλληνα διαπραγματευτή στα Σκόπια και του είπε : ΄΄΄Κλείστα όλα και γύρισε πίσω '' - ομολογία διαπραγματευτή πρέσβη- γιατί από μέσα του είχαν αρχίσει τις τσιριμονιές οι φιλόδοξοι δυνάμει αρχηγίσκοι το κόμμα. Ως που στο τέλος τον διαλύσανε ώς υπεύθυνο πρωθυπουργό , με τους κρυφούς άσσους στο μανίκι ενός βουλευτή που παρουσίασε ο μετέπειτα αρχηγός της πολιτικής άνοιξης. Το κοινοβουλευτικό σύσστημα πρέπει να κατανοείται ώς τέτοιο, ούτε μάγειροι παρασκευαστές του υπάρχουν που να διεκδικούν τα πρωτεία και την αρχετυπική του έναρξη , ούτε πρίγκηπες , ούτε πορφυρογέννητοι , αλλά κατακτήθηκε από τους πολίτες της χώρας με θυσίες για πολλά χρόνια από το 1821 και μετά. Και για τον κοινοβουλευτισμό η Λενινιστική άποψη που θέλει '' απ τον ικανότερο καλύτεροι οι θεσμοί '' είναι η μόνη σταθερά του. Και θεσμός ήταν ο εκλεγμένος πρωθυπουργός πάντα.

ΓΙΩΡΓΗΣ

Ασε την πολυλογια! Ο Μητσοτακης, αμα τη εμφανισει του προβληματος, εδεσε χειροποδαρα τους Σκοπιανους χωρις καν να το καταλαβουν, γιατι τους υποχρεωσε να δηλωσουν εγγραφως και ενωπιον και των 194 κρατων του ΟΗΕ, οτι ειναι τωρα π ρ ω η ν ΓΔΜ μαλιστα εντελως προσωρινα,μεχρι, με δικη τους ευθυνη, να βρουν το νεο τους ονομα που τους ταιριαζει και το οποιο σε καμια περιπτωση δε θα ηταν Μακεδονια! Τους κρατουσαμε ετσι δεμενους για 27 χρονια και του κάκου κλωτσαγαν απο εδω και απο εκει ,για να μας βλαψουν!...Και ηρθαν οι προδοτες Συριζανεληδες και δεν τους ελυσαν απλα, αλλα και τους χαρισαν ο,τι ζητουσαν: τη Μ α κ ε δ ο ν ι α!

Πόσο, μα πόσο...

... με διασκεδάζει η ηλιθιότητα σου. Πραγματικά το ευχαριστιέμαι όταν σας βλέπω όλους εσάς να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω για το μακεδονικό. Και που είστε ακόμα. Θα διαχωριστεί και η εκκλησία σας απο το κράτος επιτέλους. Άντε σιγά σιγά να σας ξεφορτωνόμαστε αγαπητοί θρήσκοι μακεδονοβλάχοι.

ΑΝΤΕ

ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΛΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Κ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΙΚΑ ΦΑΛΑΓΓΙΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ! ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΓΙΩΡΓΗΣ

Καλα,εισαι τοσο καθυστερημενο, να μην εχεις πληροφορηθει οτι οι λιστες Λαγκαρτ σε παρα πολλες χωρες κριθηκαν απλες φορολογικες παραβασεις και οτι ο Τσιπρας σας μετά μανιας, 4 χρονια τωρα που κυβερναει, ψαχνει και δεν μπορει να παραπεμψει κανενα σε δικαστηριο;Ακομη να πληροφορηθεις πως οι λιστες ηταν αμερικανομαγειρευματα για να πληξουν τους ανταγωνιστες τους,που με τον καιρο ,τσουκνισαν και βρωμεσαν:

Montazieros

Θα είναι ένας πολύ καλός Πρωθυπουργός!

Πάρτε το χαμπάρι

Με τον mr Bean στο τιμόνι της ΝΔ, ο Τσίπρας θα κυβερνάει μέχρι να βαρεθεί

Montazieros

Σωωωωωπα!!!Εσύ τι είσαι με το συμπάθειο? Μετακλητός? Κολλητός? Βολεμένος του συστήματος? Απλός σανοφάγος? Χειροκροτούσες προχθές μπρος στην τηλόραση στο Ζάππειο? Αν ναι στείλε μας βίντεο να γελάσουμε .Κατα τα άλλα βολέψου με τις είκοσι μονάδες που ρίχνει ο "Κούλης " στην Πρωθυπουργάρα σου πριν καν αναλάβει την εξουσία και μακριά από την τηλεόραση την βραδιά των εκλογών γιατί θα θα φας μεγάλο πακέτο. Θα την ανοίξεις μετά από καμιά εβδομάδα πάλι.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης