Γεννηματά: Αλαζών και ανάλγητος ο Τσίπρας - Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση

Γεννηματά: Αλαζών και ανάλγητος ο Τσίπρας - Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση

«Έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο» είπε για τον πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Αλαζών και ανάλγητος ο Τσίπρας - Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση
Συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΘ είχε σήμερα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία στη συνέχεια επιτέθηκε ευθέως στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον αλαζόνα και ανάλγητο (σ.σ. με αφορμή την απάντησή του στην δημοσιογράφο του ALPHA για τα κανάλια).

Είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας, χθες, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Αλαζών και ανάλγητος. Αλλά και ως πρωθυπουργός δεν μπορεί. Η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας βουλιάζει σε μια επικίνδυνη στασιμότητα. Η Ελλάδα μπορεί. Δεν είναι μια χώρα καταδικασμένη. Αρκεί να αλλάξει η πολιτική».

«Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό» είπε κατηγορηματικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Εμείς θα παρουσιάσουμε, το βράδυ, μία ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση για μια συμμαχία-ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο τόπος. Επισκεφτήκαμε σήμερα την ΔΕΘ και είδαμε ότι υπάρχει μία άλλη Ελλάδα. Υπάρχει μία Ελλάδα που εξάγει, που παράγει, που δημιουργεί, που καινοτομεί, που μπορεί να προχωρήσει μπροστά. Και οφείλουμε οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σε αυτές τις δυνάμεις τις παραγωγικές του τόπου, επιτέλους, να κάνουμε το αυτονόητο. Να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε με δύναμη να βγάλουμε την χώρα από την κρίση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης