Γ. Σακελλαρίδης: Το όνομα για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα ανακοινωθεί σύντομα

Γ. Σακελλαρίδης: Το όνομα για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα ανακοινωθεί σύντομα

«Προς το παρόν δεν έχει κινηθεί η διαδικασία από την ελληνική πλευρά για συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Γ. Σακελλαρίδης: Το όνομα για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα ανακοινωθεί σύντομα
Τη διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του προσώπου που θα προτείνει η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, επανέλαβε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Αυτήν την στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών και άλλοι υπουργοί βρίσκονται στο εξωτερικό, υπάρχει μια σημαντική συνάντηση με τον κ. Γιούνκερ, υπάρχει σήμερα μια πολύ σημαντική με τον κ. Ρέντσι, υπάρχει αύριο μια πολύ σημαντική αύριο με τον κ. Ολάντ. Όταν γυρίσει ο πρωθυπουργός και ανοίξει η Βουλή, να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα εκ των πραγμάτων θα υπάρχει ανακοίνωση του ονόματος και θα προχωρήσουμε με μια πολύ ομαλή διαδικασία στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας». 

Κλείσιμο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε επίσης και στην επικείμενη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με την Γερμανίδα καγκελάριο λέγοντας ότι προς το παρόν δεν έχει κινηθεί η διαδικασία από την ελληνική πλευρά για συνάντηση.

«Κάτι τέτοιο δεν έχει οριστικοποιηθεί, δεν έχει κινηθεί και η διαδικασία από την ελληνική πλευρά για να γίνει ακόμη η συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ. Μέχρι τις 12 μηνός υπάρχει πολύς καιρός, αν υπάρξει κάποια συνάντηση θα το μάθετε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης