Πολιτική σύγκρουση για το παλτό της Ραχήλ!

Πολιτική σύγκρουση για το παλτό της Ραχήλ!

Η «Αυγή» κατηγορεί για «ακραίο σεξισμό» Ψαριανό και Τατσόπουλο! - Γιατί ο Ψαριανός μύριζε το παλτό της και πώς ενεπλάκη ο Τατσόπουλος; - Καυγάς με διαδικτυακούς «φίλους» στο Facebook - Ραχήλ Μακρή: «Οι άνθρωποι είναι βλήματα και με βλήματα δεν ασχολούμαι» 

Μια φωτογραφία είναι ικανή να ανακατέψει την ατζέντα των πολιτικών γεγονότων. Όπως η εικόνα που εμφανίζει τον ανεξάρτητο βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο να κρατά το παλτό της Ραχήλ Μακρή και τον Γρηγόρη Ψαριανό να σκύβει για να το μυρίσει.

Η δημοσίευσή της έχει προκαλέσει το μαζικό ενδιαφέρον των αναγνωστών σε σημείο που θα έλεγε κανείς ότι, επικοινωνιακά, το παλτό της Ραχήλ είχε μεγαλύτερη επιτυχία από την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα.

Πίσω από την φωτογραφία μάλιστα, υπάρχει μια εξίσου ενδιαφέρουσα ιστορία που προκάλεσε αντιδράσεις όπως αυτή της «Αυγής». Η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα κατηγόρησε τον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Γρηγόρη Ψαριανό για ακραίο σεξισμό επιχειρηματολογώντας ότι η χυδαία συμπεριφορά τους καταμαρτυρά το ήθος της λεγόμενης «αριστεράς της ευθύνης».

Η «Αυγή» βρήκε ευκαιρία να αποδομήσει τους κυρίους Τατσόπουλο και Ψαριανό, επιχειρηματολογώντας ότι είναι σεξιστές και χυδαίοι. Το υπονοούμενο της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι με τη συμπεριφορά τους οι κύριοι Τατσόπουλος και Ψαριανός δείχνουν ότι μόνο υπεύθυνοι δεν είναι (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται όταν επιτίθενται στον Αλέξη Τσίπρα και τους συντρόφους του επικρίνοντας τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης).

«Χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης "αριστεράς της ευθύνης", όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται.
Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της, καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν, ενώ ο "υπεύθυνος αριστερός" μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος! Ύμνος στον σεξισμό από τα έδρανα της Βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική πρέπει να σταματήσει. Παραπάνω σχόλια περιττεύουν...», γράφει η «Αυγή».


Τατσόπουλος: Ούτε ο ISIS δεν μας καταδικάζει ως σεξιστές για ένα τέτοιο περιστατικό

Οργισμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος ανάρτησε το ρεπορτάζ της «Αυγής» στο προφίλ του στο Facebook γράφοντας: «Δεν το πιστεύω ότι γράφτηκε στην "Αυγή" αυτό το σχόλιο. Ειλικρινά. Αρνούμαι να το πιστέψω. Στη "Χρυσή Αυγή" ίσως. Στην "Αυγή" ποτέ. Πού θα πάει; Εφιάλτης είναι και θα ξυπνήσω».

Πολλοί ήταν όμως εκείνοι που δεν πείστηκαν από την εξήγηση του ανεξάρτητου βουλευτή και συνέχισαν να τον επικρίνουν, σχολιάζοντας πως η φωτογραφία προδίδει ανεπίτρεπτη συμπεριφορά για το χώρο και το χρόνο. «Oποιος δεν ξέρει πώς και γιατί, Στάσα, για τρία φωτογραφικά ενσταντανέ λίγων δευτερολέπτων, ΠΡΙΝ από το ξεκίνημα της ψηφοφορίας, ρωτάει και μαθαίνει, αν τόσο πολύ τον σοκάρει το ζήτημα. Διαφορετικά, παίρνει το δρεπάνι και καθαρίζει δικαίους και αδίκους. Το ξαναλέω: Σηκώνω το παλτό της Ραχήλ για να καθίσει δίπλα μου ο Ψαριανός, ο Ψαριανός μυρίζει σκερτσόζικα το παλτό και ρωτάει τη Ραχήλ τι άρωμα φοράει. Ούτε ο ISIS δεν μας καταδικάζει ως σεξιστές για ένα τέτοιο περιστατικό», απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος.Στον διαδικτυακό καυγά πήρε μέρος και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κατσάκος, που παρέθεσε στον βουλευτή αναλυτικά ρεπορτάζ που, κατά τον ίδιο, τον διαψεύδουν. «Σε τι με διαψεύδει, Πέτρο; Στο ότι κράτησα το παλτό τρία δευτερόλεπτα παραπάνω, μέχρι να μας πει η Ραχήλ ότι είναι δικό της -πράγμα που προκάλεσε γενική θυμηδία, συμπεριλαμβανομένης της Ραχήλ, σκασμένης στα γέλια- και μετά το μύρισε ο Ψαριανός; ΄Ολα αυτά ΠΡΙΝ ξεκινήσει η διαδικασία. Λίγη ντροπή, ρε παιδιά. Ούτε οι θεούσες των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων δεν αντιδρούν έτσι. Λίγη ντροπή», ανταπαντά ο Πέτρος Τατσόπουλος, που στην αιτίαση ότι «δεν στέκουν» όσα λέει ανέβασε τους τόνους, γράφοντας: «Μα γι' ΑΥΤΟ ακριβώς το έκανα. Για να καθίσει ο Ψαριανός ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ. ΄Ελεος, ρε Πέτρο. Δεν ήξερα ΚΑΝ ποιανής είναι το παλτό. Πάτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι; ΄Ελεος.».

Ο δημοσιογράφος επιμένει λέγοντας πως ο Γρηγόρης Ψαριανός κάθισε δυο θέσεις πιο δίπλα και άρα δεν υπήρχε λόγος να μετακινηθεί το παλτό και εξοργισμένος πλέον ο βουλευτής γράφει: «Μπορείς να διαπιστώσεις πολύ εύκολα, Πέτρο, στο βίντεο της ψηφοφορίας, που άρχισε λίγο κατόπιν, ότι ο Ψαριανός κάθεται ακριβώς δίπλα μου -αφού σηκώσαμε το κωλοπαλτό. Εάν προσέξεις επίσης, στην άκρη μιας από τις φωτογραφίες του "Ποντικιού", η Ραχήλ μισοφαίνεται να κάθεται δίπλα στον Νταβρή, να μας κοιτάζει και να γελάει. Συμμετέχει ΠΛΗΡΩΣ στο καλαμπούρι. Τι μ... λέει σήμερα, δεν με ενδιαφέρει. Αρκετά. Αρκετά όμως. Αρκετά. Καλό σου βράδυ».Τι συνέβη στην πραγματικότητα όταν ο Ψαριανός μύρισε το παλτό της Ραχήλ
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το στιγμιότυπο που κατέγραψαν ο φωτογραφικός φακός προέκυψε όταν στην αίθουσα της Ολομέλειας μπήκε ο κ. Ψαριανός. Ο ανεξάρτητος βουλευτής κατευθύνθηκε αμέσως στα κεντρικά, βορεινά έδρανα όπου καταλύουν οι κομματικά... ανέστιοι βουλευτές και επιχείρησε να καθίσει δίπλα από τον φίλο του Πέτρο Τατσόπουλο. Ωστόσο στο έδρανο υπήρχε το παλτό της κυρίας Μακρή.

«Περίμενε Γρηγόρη, δεν βλέπεις το παλτό;» φέρεται να είπε ο κ. Τατσόπουλος.

«Δικό σου είναι;» αποκρίθηκε ο κ. Ψαριανός.

«Όχι, είναι της Ραχήλ» του ανταπάντησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε ο κ. Ψαριανός σκύβει και... μυρίζει το παλτό ενώ απευθυνόμενος στην πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων την ρωτάει: «Ραχήλ τι άρωμα φοράς;».

Η ανεξάρτητη βουλευτής λέει σε συνομιλητές της ότι εκείνη την ώρα δεν κατάλαβε τον χαβαλέ των συναδέλφων της και τους αγνόησε.

Ωστόσο, σήμερα που η Ραχήλ Μακρή είδε τις φωτογραφίες φέρεται να σχολίασε: «Οι άνθρωποι είναι βλήματα και με βλήματα εγώ δεν ασχολούμαι».

Για την ιστορία το άρωμα της κυρίας Μακρή είναι το Chanel No 5, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες (όχι από... παλτολάγνους βουλευτές).

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (81)

Χρυσαυγή

Άκου βρε φίλε να δεις τι κρίμα στο άρωμά τις έπεσα θύμα

nia

το αρωμα συνηθως μενει στο γιακα των ρουχων....οχι τοσο χαμηλα ,οσο εκει που μυριζει ο κυριος φετιχιστης.

efklidis

Μπράβο στο Τατσόπουλο. Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Έχουμε γίνει πολυ πουριτανοί σε αυτή τη χώρα του τίποτα.

Λεωνίδας

Αν αυτό σου φαίνεται αστείο, χρειάζεσαι βοήθεια...

πετρος

πιασαν το παλτο γιατι δεν θα μπορουσαν να πιασουν κατι αλλο τα λυγουρια

Γιωργος Πετσωτης

Θα της το κατσιασουν από το πολύ χάιδεμα , πιάσιμο και μυρισμα , και φαινοταν σε καλη κατασταση για παλτο . Αντρες σου λεει μετα , αντι με μια απαλη κινηση να της το αγγιξουν , το θωπευουν με αγαρμπες κινησεις . Θα κατσιασει το δολιο το παλτο .

Γεωργιος Καλαφατης

Ήταν της Ραχηλ πλυμένο και αρωματισμένο τόσο πολύ, το παλτο ? Γιατί ήθελαν όλοι να της το πιάσουν και να της το μυρισουν , το ειχε πριν πλυνει και αρωματισει , το παλτο ? Μπορει καποιος που της το επιασε και της το μυρισε να μας πει εάν μυσηζε καλα και εάν ηταν και πλυμενο ?

Loukas

Ο χαβαλές είναι απόλυτα φυσιολογικό ανθρώπινο φαινόμενο και όποιος δεν το δέχεται ή δεν το καταλαβαίνει ή το ερμηνεύει ως σεξισμό είναι τουλάχιστον ανέραστος.

Λεωνίδας

Ανέραστος είναι όποιος βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση στέρησης και απελπισίας ώστε να μυρίζει το παλτό μίας γυναίκας σε δημόσιο χώρο και εν απουσία της. Ούτε 14-15 χρονα δεν φέρονται έτσι...

νικος

Τατσοπουλε,επειδή πηδηξες ολη την Αθηνα....μηπως τωρα επιασες το υπολοιπο Αθηνων,και περιχωρων !!! Τελικα για υπολοιπο,δεν φαινεται η Ραχηλ !Μαλον εσυ εχεις γινει υπολοιπο ανθρωπου !!!

sehtrrdht

Για κατι τετοιους τυπους παει το "χαζο παιδι,χαρα γεματο"......

ΦΑΝΗΣ

Χαίρομαι πραγματικά που βλέπω βουλευτές να κάνουν χιούμορ και χαβαλέ ανατρέποντας τη σοβαροφάνεια,τα δήθεν και την υποκρισία που διακατέχει όλο το συνοθέλευμα της Ελληνικής Επικράτειας.Θεωρώ δε ότι η Ραχήλ Μακρή είναι η ιδανική για χαβαλέ ως ιδιοσυγκρασία και ως οργισμένη καραβλαχάρα και πρώην πασόκα που μας πουλάει αντίσταση και πάλη

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης