Βίτσας: «Η χυδαιότητα δεν αγγίζει τον Μανώλη Γλέζο»

Βίτσας: «Η χυδαιότητα δεν αγγίζει τον Μανώλη Γλέζο»

Σύμφωνα με τον κ. Βίτσα, για μια ακόμη μέρα «η γνωστή μονταζιέρα συνεχίζει τη συνειδητή διαστρέβλωση επιτιθέμενη στο Μανόλη Γλέζο»

Ο αόρατος μανδύας για σύγχρονους μάγους
Βίτσας: «Η  χυδαιότητα δεν αγγίζει τον Μανώλη Γλέζο»
«Η  χυδαιότητα δεν αγγίζει τον Μανώλη Γλέζο», αναφέρει ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, απαντώντας στις επιθέσεις που δέχεται ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα και από τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής χαρακτήρισε «νούμερο» τον κ. Γλέζο και εμφανίστηκε -για άλλη μία φορά- λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον κ. Βίτσα, για μια ακόμη μέρα «η γνωστή μονταζιέρα συνεχίζει τη συνειδητή διαστρέβλωση επιτιθέμενη στο Μανώλη Γλέζο».

«Μάταιος ο κόπος τους», αναφέρει, προσθέτοντας ότι ο λαός μας, έχει κατατάξει τον Μανόλη Γλέζο «τόσο ψηλά που η χυδαιότητα δεν τον αγγίζει».

«Εκεί, όπου απαιτείται απ’ όλους μας χωρίς εξαίρεση, η αναφορά στο όνομά του να γίνεται μόνο με ειλικρινή σεβασμό, όχι μόνο για την ιστορία του, αλλά και για την καθημερινή του δράση και το συνεχές αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία», υπογραμμίζει ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης