Στους οικονομικούς εισαγγελείς ο Καμμένος για τα CDS

Στους οικονομικούς εισαγγελείς ο Καμμένος για τα CDS

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS, την εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου και επιχειρηματιών σε σχέση με το ΤΤ παρέδωσε στους κκ Πεπόνη - Μουζακίτη ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, Πάνος Καμμένος

Στους οικονομικούς εισαγγελείς ο Καμμένος για τα CDS
Στους οικονομικούς εισαγγελείς, κύριους Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, απευθύνθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, όπου παρέδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση των CDS.

Τα στοιχεία αφορούν στην εμπλοκή του Αντρίκου Παπανδρέου, καθώς και την ανάμειξη επιχειρηματιών σε σχέση με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που προκύπτουν από την διαδικασία συζήτησης της αγωγής του Αντρίκου Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου. 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσκόμισε επίσης, αποδεικτικά στοιχεία για τον «δόλιο τρόπο υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια».

Κλείσιμο
«Παρέδωσα νέα στοιχεία σε σχέση με παράνομους δανεισμούς εταιρειών, διαδρομή χρήματος σε εξωχώριες  εταιρείες, σε συνδυασμό με την υπό  διερεύνηση υπόθεση των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό  ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς  συσχέτισαν πλέον την υπόθεση  των CDS με το Τ3-Τ10, δηλαδή την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος των συναλλαγών που διευκόλυνε στις συναλλαγές τους κερδοσκόπους και καταγγέλθηκε τότε από την Βάσω Παπανδρέου και άλλους βουλευτές», δήλωσε σχετικά ο Καμμένος.

«Υπενθυμίζω ότι όλα αυτά έγιναν κατά την περίοδο αλλοίωσης των  στατιστικών στοιχείων από τον  σημερινό πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ επί  πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και υπουργίας Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, παρά την ποινική δίωξή του σε βαθμό κακουργήματος, παραμένει στη θέση του με την στήριξη Σαμαρά. Είμαι βέβαιος ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα προχωρήσει στην διερεύνηση αυτού του τεράστιου σκανδάλου  το οποίο είναι σε άμεσο συνδυασμό με την δόλια οδήγηση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης