Ελληνική Λύση: Ο Βελόπουλος καλεί «Νίκη» και «Σπαρτιάτες» να καταθέσουν αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για τον γάμο ομόφυλων

Ελληνική Λύση: Ο Βελόπουλος καλεί «Νίκη» και «Σπαρτιάτες» να καταθέσουν αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για τον γάμο ομόφυλων

H κατάθεση αιτήματος απαιτεί υπογραφές από τουλάχιστον 15 βουλευτές, σε διαφορετική περίπτωση το αίτημα απορρίπτεται

kyriakos-velopoulos
Προσκλητήριο προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες που διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών απευθύνει η Ελληνική Λύση προκειμένου να καταθέσουν κοινό αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής η κατάθεση αιτήματος απαιτεί υπογραφές από τουλάχιστον 15 βουλευτές, σε διαφορετική περίπτωση το αίτημα απορρίπτεται. Οι ΚΟ που έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με τις προωθούμενες ρυθμίσεις είναι ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νίκη και Σπαρτιάτες και μόνο ο Περισσός διαθέτει επαρκή αριθμό βουλευτών για την υποβολή αυτόνομου αιτήματος.

Για τον λόγο αυτό το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου απευθύνει προσκλητήριο προς τα δεξιότερα κόμματα ώστε όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του «μακριά από ιδεοληψίες, στο πλαίσιο της δημοκρατικής νομιμότητας, να συνυπογράψουν το αίτημα της ονομαστικής ψηφοφορίας που καταθέτει η Ελληνική Λύση, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Αύξηση εισφορών κατά 3,46% για μισθωτούς με «μπλοκάκι»


Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Πότε θα γίνει η έκπτωση από 45 έως 480 ευρώ στους λογαριασμούς


Δόμνα Μιχαηλίδου: Αυξάνεται το επίδομα ανεργίας ανάλογα με τις εισφορές του εργαζομένου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης