ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Κασιμάτη με Μωραΐτη - Τον αποκαλεί «ψώνιο της παραπολιτικής», την λέει «κλόουν της εγωπάθειας»

ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Κασιμάτη με Μωραΐτη - Τον αποκαλεί «ψώνιο της παραπολιτικής», την λέει «κλόουν της εγωπάθειας»

Μετά την επιστολή της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας, με την οποία να μην μπαίνει η υπογραφή της σε προτάσεις νόμου, δίχως έγγραφη συναίνεση, ακολούθησε η αντιπαράθεση με τον στιχουργό και ένθερμο διαδικτυακό υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη

kasimati-moraitis-m
Με μια οργισμένη ανάρτηση, που παραπέμπει στον τρόπο λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε η βουλευτής Β' Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, στο σχόλιο του γνωστού στιχουργού και ένθερμου διαδικτυακού υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκου Μωραΐτη.

Αφορμή για να πάρουν… φωτιά τα πληκτρολόγια, αποτέλεσε η επιστολή που απέστειλε σήμερα το μεσημέρι προς το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής της Β’ Πειραιά, λέγοντας ότι δεν επιτρέπει την προσθήκη της υπογραφής της στις προτάσεις νόμου που θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση το επόμενο διάστημα, εάν δεν έχει προηγηθεί διαβούλευση και έγγραφη συναίνεση των βουλευτών επί αυτών.

Η οριοθέτηση της κοινοβουλευτικής στάσης της κυρίας Κασιμάτη, η οποία αναφερόταν στον κοινοβουλευτικό τύπο, αλλά και στη χρονική συγκυρία της επανακατάθεσης της συμφωνίας για το διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας του 2018, είχε ως αποτέλεσμα τη δηκτική ανάρτηση του κ. Μωραϊτη, ο οποίος ανέφερε για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα: «Άλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλάτη χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν».



Η παρέμβαση, ωστόσο, μέσω της πλατφόρμας «Χ», εκ μέρους του στιχουργού και υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε τη δημόσια παρέμβαση στα κοινωνικά δίκτυα της κυρίας Κασιμάτη, η οποία ανέφερε με νόημα σε ανάρτησή της: «Δηλαδή την επόμενη φορά που θα μιλήσω στο όργανο όπου μετέχω με την εντολή του ελληνικού λαού επί 5 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα πρέπει να σκεφτώ μήπως δεν εγκρίνει ο δυστυχισμένος που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο», για να καταλήξει μιλώντας για «ψώνια της παραπολιτικής».



Ειδήσεις σήμερα:

Γερμανία: Επιμένουν οι αγρότες, στην Πύλη του Βρανδεμβούργου τα τρακτέρ - «Τέλος η κρατική βοήθεια» λέει το Βερολίνο

Βόλος: Η περιγραφή της 18χρονης για τους βιασμούς από τον αδερφό της μητριάς της - «Ξέσπασα σε κλάματα»

Γιώργος Λάνθιμος - Έμα Στόουν: Τα μυστικά μιας σχέσης που φτάνει μέχρι τα Όσκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης