Πώς αντέδρασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όταν τους ανακοίνωσε τον γάμο ο Κασσελάκης – Το καλοκαίρι το γλέντι

«Να δούμε πώς θα θεσμοθετηθεί και στη χώρα μας ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, να χαίρονται τη χαρά χωρίς στερεότυπα και καταναγκασμούς», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

kasselakis_2
Στην ανακοίνωση του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη, στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη.

Όπως είπε, τους το ανακοίνωσε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ότι θα παντρευτεί στη Νέα Υόρκη. «Μόλις το άκουσαν τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας του έδωσαν ευχές, του ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον, να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς».

Η κυρία Αυγέρη είπε ότι το καλοκαίρι θα γίνει το γλέντι του γάμου και στην Ελλάδα, σε κάποια παραμεθόρια περιοχή.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwc64ejopdq9)
Κλείσιμο

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη θεσμοθέτηση του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια λέγοντας «να δούμε πώς θα θεσμοθετηθεί και στη χώρα μας ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, να χαίρονται τη χαρά χωρίς στερεότυπα και καταναγκασμούς. Ένα ζευγάρι ομόφυλων ανδρών δεν μπορεί να τελέσει πολιτικό γάμο».

Ειδήσεις σήμερα:

Βαθαίνει η κόντρα Κωνσταντοπούλου-Χουρδάκη: «Μου ζητήθηκε να συμφωνήσω να παραδώσω την έδρα»

Βελτιωμένος σήμερα ο καιρός, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Σοβαρό τροχαίο στο Χαλκούτσι Ωρωπού - Απεγκλωβίστηκαν 4 άτομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ