Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε 5.200 υπογραφές για την υποψηφιότητά του

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέθεσε 5.200 υπογραφές για την υποψηφιότητά του

Κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή τις απαιτούμενες υπογραφές καθώς και μεγάλο αριθμό άλλων από υποστηρικτές του – Συνολικά 14.200 οι υπογραφές για την υποψηφιότητά του – Ολόκληρη η δήλωσή του

loverdos-5
Τις υπογραφές στήριξης που έλαβε από μέλη του μητρώου του Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

Με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος σημειώνει πως συνολικά οι υπογραφές αγγίζουν τις 14.200 οι οποίες αποτελούνται από 5.200 μελών του μητρώου, 1.000 νέων μελών και 8.000 προοδευτικών πολιτών.

«Σε όλα αυτά θα αναφερόμουν στη συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η οποία και αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας της υγείας της προέδρου Φ.Γεννηματά. Σε επικείμενη συνέντευξη τύπου θα παρουσιάσω το σύνολο των υπογραφών στήριξης στην υποψηφιότητα μου», αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του.

Τη θέση του προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, όπως είναι γνωστό μέχρι τώρα διεκδικούν έξι πρόσωπα: Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Καστανίδης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Χρηστίδης που ήταν ο τελευταίος που εκδήλωσε την πρόθεσή του να διαδεχθεί τη Φώφη Γεννηματά.

Μετά από έντονες διεργασίες και πολύ παρασκήνιο, οι κύριοι Γερουλάνος και Κεγκέρογλου ανακοίνωσαν χθες την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την αρχηγία και με επίσημο αίτημά τους στην αρμόδια επιτροπή (ΕΔΕΚΑΠ) ζήτησαν μικρή παράταση, για την οποία κανείς εκ των τριών άλλων υποψηφίων είχε αντίρρηση.  


Ολόκληρη η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

Κατέθεσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) 5.200 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητας μου από μέλη του μητρώου του κόμματος. Για την υποψηφιότητα μου έχουν επίσης υπογράψει και άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος καθώς και 8.000 προοδευτικοί πολίτες.

Σε όλα αυτά θα αναφερόμουν στη συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η οποία και αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας της υγείας της προέδρου Φ.Γεννηματά. Σε επικείμενη συνέντευξη τύπου θα παρουσιάσω το σύνολο των υπογραφών στήριξης στην υποψηφιότητα μου.

Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους. Αυτές οι εκλογές ας αποτελέσουν το εφαλτήριο για την αναγέννηση της παράταξης και μια μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Προσωπικά θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη σφυρηλάτηση αρραγούς ενότητας και στην ολική επαναφορά με το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, με τη Δημοκρατική Παράταξη του 21ου αιώνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες - Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

«Δήμητρα» της Λέσβου: Εικόνες ντοκουμέντα από το τροχαίο με την μαύρη Mercedes - Έτσι τον εγκατέλειψε ο 84χρονος

Έπιασαν ψάρι «γίγαντα» δύο τόνων στα ανοιχτά της Θέουτα στην Ισπανία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης