Τζάκρη προς κυβέρνηση: Τι βρήκατε ως λύση; Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό;

Τζάκρη προς κυβέρνηση: Τι βρήκατε ως λύση; Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό;

Αιχμές για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

tzakri
Αιχμές για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών αλλά και για την ασφάλεια των εμβολίων κατά του covid -19 άφησε η κυρία Θεοδώρα Τζάκρη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η τοποθέτηση της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε λίγες ώρες μετά την δημόσια τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα με την οποία προέτρεψε τους πολίτες να εμβολιαστούν αποτυπώνοντας την διγλωσσία που επικρατεί στο κόμμα για το κρίσιμο ζήτημα των εμβολιασμών.

Ειδικότερα η κυρία Τζάκρη μιλώντας ως εισηγήτρια του κόμματός της για το πόρισμα παραπομπής του κ. Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του διαγωνισμού τηλεοπτικών αδειών υποστήριξε πως «η συγκρότηση της προανακριτικής αποτελεί έναν ιστορικό αστεϊσμό με τον οποίο η ΝΔ αποπειράθηκε να αντισταθμίσει την τραγική διαχείριση της πανδημίας. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για 20.000 κρούσματα σε λίγες ημέρες γιατί αποτύχατε να φτιάξετε φραγμό ανοσίας με εμβόλια. Τι βρήκατε ως λύση; Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - με ένα εμβόλιο που βρίσκεται στο στάδιο προσωρινής άδειας - του συνόλου του γενικευμένου πληθυσμού. Ξεκινάτε με το υγειονομικό προσωπικό και αύριο θα πάτε στους δημόσιους υπαλλήλους τους ταξιτζήδες τους δικηγόρους δηλαδή στο σύνολο πληθυσμού».

Επίθεση και στην Δικαιοσύνη

Πέραν αυτών η κυρία Τζάκρη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και στην Δικαιοσύνη για το απαλλακτικό βούλευμα του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου. «Γέλασε το πανελλήνιο με το βούλευμα με το οποίο απαλλάχθηκε ο δικηγόρος των offshore. Που ήρθατε να μας πείτε να του ζητήσουμε και συγγνώμη γιατί τον κατηγορήσαμε κιόλας» είπε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με το πόρισμα κατά του κ. Νίκου Παππά είπε πως η Νέα Δημοκρατία παρέπεμψε σε προανακριτική έναν πρώην Υπουργό και στενό συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού χωρίς κανένα στοιχείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 18-24 «οδηγούν» την επιδημία λόγω πάρτι - Αύξηση και στις μολύνσεις παιδιών

Γονικές παροχές: Πότε «τσιμπάει» η εφορία τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους

Νεογνό 14 ημερών με κορωνοϊό στην παιδιατρική κλινική του Ρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης