Σκευωρία Novartis: Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την συζήτηση και την ψηφοφορία

Σκευωρία Novartis: Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την συζήτηση και την ψηφοφορία

Μόνος ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος πριν από την κρίσιμη διαδικασία που θα κρίνει την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο - Γεωργιάδης: Έφυγαν γιατί φοβήθηκαν τις διαρροές

5118405
Σε αποχώρηση από την συζήτηση και ψήφιση του πορίσματος της Novartis που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείποντας τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο απο την κρισιμότερη διαδικασία που θα κρίνει την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε πως “δεν θα γίνουμε παρακολουθητές της εκστρατείας της κυβέρνησης για την εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων. Σας αφήνουμε μόνους σας να το ευχαριστηθείτε”.

Νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να επαναφέρει πρακτικές περασμένων δεκαετιών ενώ παραλλήλισε το κλίμα που επικρατεί στην χώρα με τις συνθήκες που επικρατούσαν στον εμφύλιο.

Πάντως, η ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει απο την διαδικασία της ψηφοφορίας χαρακτηρίζεται απο στελέχη των άλλων κομμάτων ως τακτική αποφυγής ενδεχόμενων “ανταρτών”. Επισημαίνουν δε ότι στην μυστική ψηφοφορία θα ήταν εύκολο για ορισμένους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερψηφίσουν την παραπομπή Παπαγγελόπουλου και να εκφράσουν με τον τρόπο αυτό την διαφωνία τους με τους χειρισμούς της ηγεσίας του κόμματος για τις υποθέσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση στο twitter του υπουργού Ανάπτυξης ο οποίος ανέφερε: «Ο πραγματικός λόγος αποχωρήσεως του Σύριζα από την ψηφοφορία ενώ συμμετείχε κανονικά και στην Επιτροπή και στην συζήτηση σήμερα οφείλεται στον φόβο του @atsipras ότι στην μυστική ψηφοφορία αρκετοί βουλευτές του θα ψήφιζαν υπέρ...»

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη
Κλείσιμο
Ειδήσεις σήμερα:

Τι απάντησε η Dua Lipa για τη φωτογραφία με τη «Μεγάλη Αλβανία»

Σκληρή παραδοχή Τραμπ: «Τα πράγματα με τον κορωνοϊό θα χειροτερεύσουν... πριν αρχίσουν να βελτιώνονται»

Μενέλαος Πάγκαλος: Ένας «Sir» από την Χίο πίσω από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης