Σάλος στην Κομοτηνή: Δάσκαλος ζητά συνταγή για «σουβλιστό σκυλί» στο Facebook

Σάλος στην Κομοτηνή: Δάσκαλος ζητά συνταγή για «σουβλιστό σκυλί» στο Facebook

Η απάντηση του δασκάλου – Γενική συνέλευση έχει συγκαλέσει για σήμερα ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου που υπηρετεί ο εν λόγω εκπαιδευτικός

dog_daskalos
Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση ενός δασκάλου δημοτικού σχολείου της Κομοτηνής που μέσω του Facebook ρώτησε τους χρήστες αν κάποιος γνωρίζει «καμιά κινέζικη συνταγή για σουβλιστό σκυλί για να κάνω σύγκριση με το δικό μας αρνάκι», ενώ προκάλεσε λέγοντας ότι θα παρακολουθήσει στο youtube βίντεο για … «βραστό σκυλί για να ξεπεράσει τη στεναχώρια».
Ομάδα γονέων προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία του δασκάλου στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, ενώ ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, στον οποίο υπηρετεί ο καταγγελλόμενος, έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση για σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Η απάντηση του δασκάλου
Σε απάντηση που απέστειλε στο inkomotini.news ο δάσκαλος που καταγγέλθηκε από γονείς στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εξ αιτίας αναρτήσεών του στο facebook για τα αδέσποτα σκυλιά, αναφέρει: «Απαντώντας στην ανάρτηση που με αφορά, έχω να δηλώσω ότι, όπως φαίνεται και από τα αποσπάσματα που δημοσιεύσατε, είναι καθαρή περίπτωση τρολλαρίσματος και φυσικά ούτε στην Κίνα πήγα, ούτε τρώω σκυλιά. Προτιμώ μεσογειακή διατροφή!».

Αυτά είναι τα επίμαχα post του δασκάλου

Skyli
Skyli1
Skyli2
Skyli3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης