Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου: Ο Μακρόν πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του Μουντιάλ!

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου: Ο Μακρόν πανηγυρίζει έξαλλα την κατάκτηση του Μουντιάλ!

Παρακολούθησε τον τελικό δίπλα στη σύζυγό του, Μπριζίτ, και την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς, ζώντας σαν παιδί κάθε στιγμή - Δείτε πώς ξέσπασε στη λήξη - «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» με κεφαλαία γράμματα έγραψε στο Twitter - Δείτε τον να κάνει «dab» με τον Πογκμπά και τον Μεντί!

macron_arthro
Έξαλλα πανηγύρισε ο Εμανουέλ Μακρόν τόσο τα γκολ της Γαλλίας, όσο και -πολύ περισσότερο- την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο πρόεδρος της χώρας παρακολούθησε τον τελικό δίπλα στη σύζυγό του, Μπριζίτ, και την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς, ζώντας σαν παιδί κάθε στιγμή...

Μάλιστα, η αντίδρασή του στη λήξη της αναμέτρησης, ήταν ενδεικτική, καθώς το πανηγύρισε σχεδόν... σκαρφαλώνοντας στα θεωρεία των επισήμων.

Λίγο αργότερα, μέσω Twitter, ο Εμανουέλ Μακρόν έστειλε ένα «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας, η οποία κέρδισε το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της.

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους θα δεχθεί τους παίκτες της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τον προπονητή και τις οικογένειές τους σε δεξίωση αύριο το απόγευμα στο προεδρικό μέγαρο.

Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε επίσης