Για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision τοποθετήθηκε ο Κώστας Μαρτάκης, διευκρινίζοντας ότι θα ήταν θετικός, εφόσον του παρουσιαζόταν ένα τραγούδι, το οποίο θα θεωρούσε κατάλληλο για να διαγωνιστεί.
Παρόλα αυτά, ο ίδιος θεωρεί πως είναι μεγάλος ηλικιακά για να εμφανιστεί στη σκηνή τη μουσικού διαγωνισμού. Ο τραγουδιστής είχε διεκδικήσει δύο φορές την εκπροσώπηση της χώρας στη Eurovision, το 2008 και το 2014.
«Εάν έβρισκα το σωστό τραγούδι και με το δεδομένο ότι πιστεύω πολύ στη σημερινή μου ομάδα ναι θα το τολμούσα, αν και νομίζω είμαι λίγο μεγάλος πια», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Down Town Κύπρου.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, με τον ίδιο να παραδέχεται πως του λείπει η τηλεόραση. Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Όπως έχω πει πολλές φορές, θεωρώ και λόγω του ξεκινήματος μου πως είμαι κατά κάποιον τρόπο ένα τηλεοπτικό πρόσωπο και η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση μου λείπει αλλά, όπως και με τα μπουζούκια έτσι και με την τηλεόραση, θέλω να ενταχτώ σε κάτι που να με κάνει να νιώθω ωραία. Δεν θέλω να κάνω κάτι απλά για να το κάνω ή μόνο για τα λεφτά».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.