Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και τις τελευταίες στιγμές που πέρασε μαζί του.
Στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!», η ηθοποιός περιέγραψε την άνοια από την οποία έπασχε ο πατέρας της τα τελευταία χρόνια της ζωής του: «Έχασα τον πατέρα μου πριν από τέσσερα χρόνια, στις 23 Μαρτίου, όταν ξεκίνησε το πρώτο lockdown. Η περίοδος που είχε άνοια είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πήγαινα στο πατρικό μου να τον δω, με κοίταζε με εκείνα τα γλυκά ματάκια που είχαν πάρει μια αγγελική μορφή και δεν με γνώριζε. Κάθε φορά πήγαινα προετοιμασμένη να το αντιμετωπίσω αλλά, όταν έφευγα, έπεφτα στο τιμόνι του αυτοκινήτου και έκλαιγα πριν ξεκινήσω».
Επίσης, απάντησε στον τρόπο που διαχειρίστηκε τον θάνατό του: «Όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί ούτε να φάει, αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι οδεύει προς το τέλος του, εκεί που θα πάμε όλοι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θρήνησα, είχα πένθος. Είμαι πολύ αγαπημένη με τον αδελφό μου και πλέον έχουμε τη μητέρα μας, να την προσέχουμε, αλλά εκείνη έχει μια ενέργεια και μια απίστευτη αισιοδοξία που μας βάζει κάτω. Ουσιαστικά, η μητέρα μου με στήριξε στον θάνατο του μπαμπά».
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.