Η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία έχει τα γενέθλιά της.
Ο γιος της, Παύλος Γλύξμπουργκ της ευχήθηκε για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, δημόσια μέσω των social media.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από σπάνιες φωτογραφίες της για να της στείλει τις ευχές του για τα 78α γενέθλιά της.
Στη μία από αυτυές μάλιστα, που τραβήχτηκε τα τελευταία χρόνια, φαίνεται και ο πατέρας του. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Χρόνια πολλά στην μητέρα μου σήμερα με όλη μου την αγάπη».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.