Η Αντιγόνη Ψυχράμη αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας αλλά και την απόφαση να δημιουργήσουν οικογένεια.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πάμε Δανάη» η τραγουδίστρια δήλωσε ότι εκείνη ήταν που έκανε το πρώτο βήμα με τον ηθοποιό. «Δεν ήθελα οικογένεια ούτε παιδιά, ο Δημήτρης μου το έβγαλε. Το πρώτο βήμα στη σχέση το έκανε ο Δημήτρης αλλά την πρώτη πρακτική κίνηση στο πρώτο φιλί, την έκανα εγώ» ανέφερε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ryia95xu6p)
Στην πορεία, ανέφερε τι την ενοχλεί στον Δημήτρη Μακαλιά, λέγοντας: «Δεν μου αρέσειστον Δημήτρη ότι είναι απόλυτος, όταν τσακωνόμαστε έχει πάντα δίκιο. Ο Δημήτρης δεν μπορεί σε έμενα ότι είμαι αφηρημένη και ξεχνάω πράγματα παντού. Όταν έχουμε να πάμε με τον Δημήτρη κάπου και αργούμε, συνήθως φταίει ο Μακαλιάς».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.