Αντιγόνη Ψυχράμη: Δεν με είχα φανταστεί ούτε μαμά, ούτε παντρεμένη

Αντιγόνη Ψυχράμη: Δεν με είχα φανταστεί ούτε μαμά, ούτε παντρεμένη

Είναι υπέροχος άνθρωπος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου, δήλωσε

antigoni_psixramo
Η Αντιγόνη Ψυχράμη μίλησε για τον Δημήτρη Μακαλιά, τη μητρότητα και την τηλεόραση, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αρχικά, η Αντιγόνη Ψυχράμη ανέφερε: «Ακόμα δεν έχω βρει όνομα για την κόρη μου. Δοκιμάζω διάφορα ονόματα αλλά δεν της ταιριάζει τίποτα. Είναι μία κούκλα, κατάξανθη με γαλάζια μάτια. Καμία σχέση με εμένα και τον Δημήτρη. Η περίοδος αυτή είναι πολύ κουραστική και μαγική συγχρόνως. Το κοριτσάκι μου είναι 11 μηνών, είμαι ευτυχισμένη αλλά και ρουφηγμένη μαζί. Πιστεύω ότι σιγά –σιγά θα βρεθεί η ισορροπία μέσα μου. Ο μεγάλος μας γιος ζήλευε στην αρχή, έκανε για μία εβδομάδα ότι δεν υπήρχε το μωρό στο σπίτι».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw5jnju4p881)

Σχετικά με τον Δημήτρη Μακαλιά, σχολίασε: «Δεν με είχα φανταστεί ούτε μαμά, ούτε παντρεμένη. Είναι υπέροχος άνθρωπος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Είναι βοηθητικός στα πάντα, είναι δίπλα μου στα πάντα. Στηρίζει εμένα και τα παιδιά. Πρώτα κοιτάζει εμάς και μετά τον εαυτό του. Αυτό σπανίζει. Τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου».

«Έχουμε φοβερή ένταση ανάμεσά μας. Είμαστε και οι δύο έντονοι ως χαρακτήρες οπότε στην καθημερινότητα τσακωνόμαστε συχνά. Το καλό είναι ότι τσακωνόμαστε αλλά λύνεται μετά. Στην αρχή τσακωνόμουν μόνη μου αλλά τον έβαλα στη διαδικασία να τσιτώνει κι αυτόν. Στην αρχή δεν έλεγα σ’ αγαπώ στον Δημήτρη. Τώρα με τα παιδιά έχω ανοίξει» πρόσθεσε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Ειδήσεις σήμερα:


ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η σπαρακτική συνομιλία 12χρονης με αυτισμό πριν την απαγάγει η Χαμάς - «Μαμά, βοήθησέ με»

Ηλεκτρονικός φάκελος ακινήτου: Μεταβιβάσεις εξπρές από 1η Νοεμβρίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης