Μαρίνα Σάττι: Ξεκίνησε τις σκηνικές πρόβες για τη Eurovision - Η ανάρτησή της

Μαρίνα Σάττι: Ξεκίνησε τις σκηνικές πρόβες για τη Eurovision - Η ανάρτησή της

Με ένα καπέλο τζόκεϊ που έχει την ελληνική σημαία και γράφει «ΕΛΛΑΣ» η τραγουδίστρια πήγε στην πρώτη πρόβα της με χορογράφο και χορευτές

satti_121
Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε στους διαδικτυακούς ακολούθους, ότι την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, πήγε στην πρώτη της σκηνική πρόβα για την εμφάνισή της στη Eurovision 2024.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μέσα από το αυτοκίνητό της μερικές φωτογραφίες, ενώ ήταν κολλημένη στην κίνηση καθώς πήγαινε στην πρόβα.

Με ένα φουξ καπέλο τζόκεϊ που έχει την ελληνική σημαία και γράφει «ΕΛΛΑΣ», η Μαρίνα Σάτι πόζαρε χαμογελαστή στην κάμερα του κινητού της. Δημοσίευσε τα στιγμιότυπα στο Instagram και στην ανάρτησή της έγραψε: «Γεια, πρώτη σκηνική πρόβα σήμερα με χορογράφο και χορευτές. Έχω κολλήσει στην κίνηση και ήθελα να κάνω λίγο engage στα social επειδή έτσι».

Δείτε τις φωτογραφίες
satti22
Satti_
satti8
satti112


«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision»
Πρόσφατα, η Μαρίνα Σάττι μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» κι αποκάλυψε πως της πήρε μια εβδομάδα, μέχρι να απαντήσει θετικά στην πρόταση για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Μου είχαν προτείνει και στο παρελθόν να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, αλλά ήθελα να νιώσω πιο σίγουρη και έμπειρη», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz79b8r781nd)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, εξήγησε πως όταν της έγινε η πρόταση, δεν ήταν αμέσως θετική.

«Φέτος όταν μου πρότειναν να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον διαγωνισμό, το σκεφτόμουν μία εβδομάδα. Αφού το συζήτησα και με τους κοντινούς μου ανθρώπους ένιωσα πως τώρα είναι η ώρα να γίνει», ανέφερε.

Η παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024 θα γίνει σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ της έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ξεκίνησαν τα τρακτέρ από το Κάστρο - Πώς θα μπουν στην Αθήνα, μετά τις 12 θα κλείσουν οι δρόμοι

Στην υπηρεσία καθαριότητας εργαζόταν με τηλεργασία ο 46χρονος από τους παλαιοχριστιανούς - Αμειβόταν με €1.018

Αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Πούτιν η χήρα του Ναβάλνι - Ποια είναι η «Σιδηρά Κυρία» της ρωσικής αντιπολίτευσης








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης